Παγκόσμιο :Οι Χώρες που επηρεάζονται αρνητικά το επόμενο διήμερο 11-12.08

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr
Πιθανές Χώρες που Επηρεάζονται Περισσότερο:

Ηνωμένες Πολιτείες
Οι ΗΠΑ έχουν μια σημαντική πλανητική σχέση με τον Πλούτωνα, καθώς ο πλανήτης αυτός βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση στο ωροσκόπιο της χώρας. Το τετράγωνο αυτό μπορεί να αναζωπυρώσει εσωτερικές εντάσεις, πολιτικές διαμάχες ή να προκαλέσει αποκαλύψεις που θα κλονίσουν τη χώρα.

Ρωσία
Η Ρωσία, με τον Σκορπιό ως σημαντικό μέρος του εθνικού της χάρτη, μπορεί να επηρεαστεί από την ένταση που φέρνει η Σελήνη σε αυτό το ζώδιο. Οι εντάσεις στις διεθνείς σχέσεις ή εσωτερικές πολιτικές πιέσεις μπορεί να αυξηθούν.

Ουκρανία
Λόγω της συνεχιζόμενης σύγκρουσης με τη Ρωσία και της αστάθειας στην περιοχή, αυτή η όψη μπορεί να επιδεινώσει τις ήδη δύσκολες καταστάσεις, προκαλώντας αυξημένο φόβο ή περαιτέρω κλιμάκωση.

Ισραήλ και Μέση Ανατολή
Η περιοχή της Μέσης Ανατολής είναι συχνά υπό την επιρροή έντονων πλανητικών όψεων. Το τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα μπορεί να φέρει αύξηση της έντασης, με πιθανές εξελίξεις που θα οδηγήσουν σε κλιμάκωση των συγκρούσεων ή πολιτικών αλλαγών.

Κίνα
Η Κίνα, ως μια αναδυόμενη υπερδύναμη με σύνθετες σχέσεις με τον υπόλοιπο κόσμο, μπορεί να δει αυτή την όψη να επηρεάζει τις διεθνείς της σχέσεις ή να προκαλεί εσωτερικές αναταράξεις
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr
Πιθανές Επιπτώσεις στην Ελλάδα:
  1. Κοινωνικές και Πολιτικές Εντάσεις: Η Ελλάδα μπορεί να δει αύξηση της πολιτικής και κοινωνικής έντασης. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κρυφές αντιπαραθέσεις ή διαφωνίες, οι οποίες θα μπορούσαν να εκδηλωθούν σε διαμαρτυρίες, κινητοποιήσεις ή αντιπαραθέσεις μεταξύ διαφορετικών κοινωνικών ομάδων.
  2. Αποκαλύψεις και Σκάνδαλα:Ο Πλούτωνας είναι συνδεδεμένος με τη δύναμη, τον έλεγχο και τις αποκαλύψεις. Αυτή η όψη θα μπορούσε να φέρει στο φως ζητήματα που αφορούν τη διαφθορά, οικονομικά σκάνδαλα ή άλλες υποθέσεις που θα προκαλέσουν συζητήσεις και εντάσεις στο δημόσιο βίο.
  3. Οικονομική Ανασφάλεια: Η χώρα μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιες προκλήσεις στον οικονομικό τομέα, με αυξημένες ανησυχίες σχετικά με την οικονομική σταθερότητα ή τις εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τον κρατικό έλεγχο και τις επενδύσεις. Οι πολίτες μπορεί να νιώσουν μεγαλύτερη ανασφάλεια, επηρεάζοντας την κατανάλωση και τις οικονομικές δραστηριότητες.
  4. Ψυχολογική Πίεση και Υποψίες: Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να εντείνει τα συναισθήματα φόβου και υποψίας μεταξύ των ανθρώπων. Οι πολίτες ενδέχεται να αισθάνονται αυξημένο άγχος και να είναι πιο καχύποπτοι απέναντι σε αποφάσεις ή κινήσεις της κυβέρνησης ή άλλων αρχών.
Συμβουλή για την Ελλάδα:
Σε μια τέτοια αστρολογική περίοδο, είναι σημαντικό να επικρατήσει ψυχραιμία και να αποφεύγονται οι βιαστικές αποφάσεις. Η συλλογική ηρεμία και η προσπάθεια για διάλογο μπορούν να βοηθήσουν στη διαχείριση των εντάσεων που θα φέρει αυτή η όψη.

Γενική Επίδραση
Η όψη αυτή μπορεί να προκαλέσει αναταραχές στις χώρες που έχουν έντονες πλανητικές συνδέσεις με τον Σκορπιό ή τον Υδροχόο. Είναι μια στιγμή που οι γεωπολιτικές εντάσεις, οι εσωτερικές συγκρούσεις και οι κρυφές δυνάμεις μπορεί να βγουν στην επιφάνεια.
Μαρία Μιχαήλου - Provlepseis.gr
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990