Γυμναστήριο και Κομμωτήριο: Πώς θα Αντιδράσει η Πεθερά όταν η Νύφη κάνει κόλπα

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Λοιπόν, η νύφη σας έχει γίνει ο απόλυτος φανταστικός άνθρωπος της υγείας και της ομορφιάς, με γυμναστήρια και κομμωτήρια στη ζωή της 24 ώρες την εβδομάδα.

Και τώρα, η πεθερά σας παρακολουθεί αυτή την κατάσταση με ένα μάτι που δεν γνωρίζουμε αν είναι γεμάτο θαυμασμό ή… ίσως μια ελαφριά ζήλεια! Ας δούμε πώς θα μπορούσε να αντιδράσει η πεθερά σας, ανάλογα με τη ζωή της.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Ο Κριός πεθερά σας δεν είναι να αναλάβει δράση! Ακούγεται σίγουρα σαν να λέει: «Αν η νύφη μου έχει χρόνο για γυμναστήριο, τότε σίγουρα μπορώ να βρω χρόνο να γίνω και εγώ πρωταθλήτρια!». Θα παρακολουθεί κάθε προπόνηση της νύφης με μολύβι και χαρτί, δεν πρέπει να καταγράψει την πρόοδο της για να την ανταγωνιστεί!
*Συμβουλή : Ετοιμαστείτε για γυμναστική που δεν έχετε ξανακούσει ποτέ!

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)
Ο Ταύρος πεθερά σας θα αναρωτηθεί: «Πότε θα μπορέσουμε να φάμε το αγαπημένο μου γλυκό;». Με τη νύφη να περνάει ώρες στο γυμναστήριο, η πεθερά θα αρχίσει να ετοιμάζει νοσταλγικά γεύματα και λιχουδιές, πιστεύοντας ότι αν δεν μπορεί να απολαύσει το φαγητό της, τότε κανείς δεν πρέπει! Θα σας λέει: «Μα πού είναι η απόλαυση;»
*Συμβουλή : Κάντε απόπειρες να φέρετε μαζί της μια σοκολάτα για να την ηρεμήσετε!

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Η Δίδυμος πεθερά σας έχει 1000 ερωτήσεις για τη νύφη σας. «Πώς είναι το γυμναστήριο; Είναι καλύτερο από το κομμωτήριο;». Θέλει να μάθει τα πάντα! Σίγουρα θα αρχίσει να σχεδιάζει κοινωνικές εκδηλώσεις όπου οι φίλοι θα πρέπει να έρθουν με σφιχτά κορμιά και λαμπερά μαλλιά!
*Συμβουλή : Μην τη σοκάρει με παραλείψεις στα gossip!

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)
Ο Καρκίνος πεθερά σας θα νιώσει ότι η νύφη της παραμελεί την οικογένεια! Θα αρχίσει να στέλνει μηνύματα του τύπου: «Πότε θα φτιάξουμε οικογενειακό δείπνο;» και «Η γυμναστική είναι καλή, αλλά και η οικογένεια έχει ανάγκη!». Θα προσπαθήσει να προσφέρει υγιεινές επιλογές φαγητού που κανείς δεν θέλει να φάει.
*Συμβουλή : Κάντε μια επίσκεψη με πίτα στο χέρι!

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Η Λέων πεθερά σας θα δει τη νύφη της σαν να έχει αναλάβει τη θέση της βασίλισσας του γυμναστηρίου! Θα θελήσει να βγει μαζί της για selfies και να αναδείξει τη νύφη της στα social media. Η μανία της για το γυμναστήριο θα γίνει το νέο hot θέμα!
*Συμβουλή : Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει μια επαγγελματική φωτογράφιση!

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)
Η Παρθένος πεθερά σας θα προσπαθήσει να βρει λάθη στη νέα ρουτίνα της νύφης! «Μήπως γυμνάζεσαι πολύ; Χρειάζεσαι και λίγο χρόνο για να ξεκουραστείς». Θα ξεκινήσει να προγραμματίζει προπονήσεις με ένα ακριβές πρόγραμμα, προσπαθώντας να οργανώσει τα πάντα για να βεβαιωθεί ότι η νύφη δεν υπερβάλλει.
*Συμβουλή : Προγραμματίστε μια μέρα spa για να χαλαρώσει!

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Η Ζυγός πεθερά σας θα πάρει σαν κοινωνικό πείραμα! «Ας δούμε αν η νύφη μου μπορεί να είναι η πιο κομψή σε κάθε γυμναστήριο της πόλης». Μπορεί να προσπαθήσει να οργανώσει εξόδους στο γυμναστήριο με τους φίλους της, ψάχνοντας την καλύτερη ευκαιρία για στυλ και κοινωνικότητα.
*Συμβουλή : Μην ξεχνάτε την καλύτερη κολεξιόν ρούχων!

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Η Σκορπιός πεθερά σας δεν θα διστάσει να ρίξει σκιές! Θα αρχίσει να υποψιάζεται ότι η νύφη σας έχει περισσότερες προθέσεις και θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει αν κάτι με κάποιον στο γυμναστήριο. Θα είναι σίγουρα το πιο δραματικό μέλος της οικογένειας!
*Συμβουλή : Να είστε έτοιμοι για ερωτήσεις που αγγίζουν την κρυφή ζωή!

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)
Η Τοξότης πεθερά σας θα πάρει αθλητικά! «Αν η νύφη μου γυμνάζεται, θα πρέπει να κάνω κι εγώ!» θα είναι η πρώτη της σκέψη. Σύντομα, θα θέλει να συμμετάσχει μαζί της σε όλες τις προπονήσεις και τις δραστηριότητες!
*Συμβουλή : Σχεδιάστε μια εβδομάδα γυμναστικής μαζί!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Η Αιγόκερως πεθερά σας θα προσπαθήσει να κρατήσει ένα πρόγραμμα! Θα ξεκινήσει να προγραμματίζει τις προπονήσεις και να παρακολουθεί την πρόοδο της νύφης με φιλόδοξα σχέδια. Θα έχει μια προσέγγιση «Εργασία και Γυμναστική – Το Σχέδιο της Χρονιάς».
*Συμβουλή : Προσφέρετε έναν εβδομαδιαίο απολογισμό!

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)
Η Υδροχόος πεθερά σας θα ενθουσιαστεί με τις καινοτομίες στο γυμναστήριο! Θα αρχίσει να μιλάει για εναλλακτικές προσεγγίσεις στη γυμναστική, όπως η aerial yoga ή το kickboxing, προσπαθώντας να βρει τη νέα της αγαπημένη δραστηριότητα.
*Συμβουλή : Κλείστε θέσεις για μια νέα τάση στο γυμναστήριο!

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Η Ιχθύς πεθερά σας θα δει τη νύφη της ως «νέα θεά»! Θα νιώσει περήφανη για την αλλαγή και θα ξεκινήσει να προσφέρει καλλυντικά και χαλάρωση. Θα προγραμματίσει αναπαυτικές στιγμές και θα φτιάξει τη δική της ρουτίνα ευεξίας.
*Συμβουλή : Μη διστάσετε να οργανώσετε ένα spa day!

Συμπέρασμα
Η κατάσταση μπορεί να είναι διασκεδαστική και γεμάτη απρόοπτα. Κάθε ζώδιο έχει τη δική του μοναδική προσέγγιση, και όσο η νύφη σας επισκέπτεται το γυμναστήριο και το κομμωτήριο, οι αντιδράσεις της πεθεράς σας θα προσφέρουν άφθονο γέλιο και δράμα. Οπότε, κρατήστε το χιούμορ σας και απολαύστε την περιπέτεια!

Με εκτίμηση
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990