Ερωτεύτηκα τον Σύντροφο της Φίλης Μου: Δράμα, Κωμωδία και οι Αντιδράσεις των Ζωδίων!

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Λοιπόν, αν βρίσκεστε στην κατάσταση όπου είστε ερωτευμένη με τον σύντροφο της φίλης σας, κατ' αρχάς, συγχαρητήρια!

Έχετε βρει τον καλύτερο συνδυασμό για δράμα, κωμωδία και ίσως και λίγο ρομαντισμό! Αλλά, πριν αρχίσετε να ονειρεύεστε την τέλεια ρομαντική ζωή, ας δούμε πώς θα αντιδράσει η φίλη σας ανάλογα με το ζωδιό της.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η φίλη σας είναι Κριός; Προετοιμαστείτε για τσουνάμι συναισθημάτων! Ο Κριός θα αντιδράσει με όλη τη φωτιά του. Μπορεί να ξεκινήσει να φωνάζει «ΑΝΑΤΡΟΠΗ!» και να σχεδιάζει εκδίκηση με τρόπο που θα σας κάνει να αναρωτηθείτε αν μπλέκετε σε σενάριο ταινίας δράσης.
Συμβουλή : Μην την προκαλέσετε, καλύτερα να έχετε ένα πυροσβεστήρα κοντά!

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)
Η φίλη σας είναι Ταύρος; Προετοιμαστείτε για στασιμότητα! Ο Ταύρος θα γίνει λίγο χρόνο για να το χωνέψει. Μπορεί να ξεκινήσει να σας κοιτάει όπως κοιτάζει το τελευταίο κομμάτι σοκολάτας: με λαχτάρα αλλά και με θλίψη.
Συμβουλή : Πάρτε της ένα γλυκό και μπορεί να σας συγχωρήσει πιο εύκολα!

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Αν η φίλη σας είναι Δίδυμος, περιμένετε 20 διαφορετικές αντιδράσεις σε 5 λεπτά! Θα περάσει από το «ΟΧΙ, ΠΑΛΙ;» στο «Ας μιλήσουμε για αυτό!» και θα καταλήξει στο «Μήπως να του στείλουμε μια συλλογική επιστολή αγάπης;».
Συμβουλή : Να είστε έτοιμοι για πολλές ερωτήσεις – και μην τρομάξετε αν αρχίσετε να σχεδιάζετε σενάρια!

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)
Η φίλη σας είναι Καρκίνος; Ετοιμαστείτε για ένα συναισθηματικό τσουνάμι. Μπορεί να κλάψει, να θυμώσει και να σας ρωτήσει αν θέλετε να γίνετε τρίγωνο! Θα νιώθεις ότι έχει πληγωθεί και πιθανόν να αλλάξει λίγη στήριξη – και πολλές σοκολάτες.
Συμβουλή : Ένας χαρτομάντηλο θα είναι ο καλύτερος φίλος σας!

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Αν η φίλη σας είναι Λέων, ετοιμαστείτε για ένα σόου! Θα σας κοιτάξει με μια έντονη έκφραση και θα πει «Πώς τολμάς;» όπως θα έλεγε αν έβλεπε κάποιον να βάζει φαγητό στον καταψύκτη χωρίς να το σκεπάσει. Θέλει να είναι η πρωταγωνίστρια, οπότε θα πάρει λίγο χρόνο για να συγχωρήσει.
Συμβουλή : Κάντε της ένα κομπλιμέντο και μπορεί να σας σώσει από την καταστροφή!

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)
Αν η φίλη σας είναι Παρθένος, θα αρχίσει να αναλύει τα πάντα. «Πώς το έκανες; Πότε το έκανες; Γιατί το έκανες;» θα είναι η ρουτίνα της. Μπορεί να γίνει μια δικηγορία για να χειριστείτε την ανάλυσή της.
Συμβουλή : Να είστε έτοιμοι για λεπτομερείς ερωτήσεις!

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Αν η φίλη σας είναι Ζυγός, θα προσπαθήσει να κρατήσει την ηρεμία. Θα σας ρωτήσει πώς αισθάνεστε και μπορείτε να προτείνετε να κάνετε ένα διάλειμμα για καφέ για να συζητήσετε τα πράγματα.
Συμβουλή : Κρατήστε το κλίμα φιλικό και ίσως βρείτε μια λύση.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Η φίλη σας είναι Σκορπιός; Ετοιμαστείτε για μυστήριο! Ίσως να σας κοιτάξει με σιωπηλή προσοχή και να σας ρωτήσει «Τι κρύβεις;». Θα αναλύσει τα πάντα και μπορεί να έχει κάποιο σχέδιο εκδίκασης στο πίσω μέρος του μυαλού της.
Συμβουλή : Καλύτερα να μην κρύψεις τίποτα, γιατί θα βρεις!

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)
Αν η φίλη σας είναι Τοξότης, θα θελήσετε να δείτε τα πράγματα με ανοιχτό μυαλό. Μπορείς να ρωτήσεις πώς νιώθεις και αν μπορείς να είσαι ειλικρινής. Μπορεί ακόμη και να θέλει να συμμετάσχει σε αυτό το «πολύπλοκο» τρίγωνο!
Συμβουλή : Μιλήστε ανοιχτά και μην φοβάστε να εξερευνήσετε τις προοπτικές!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Η φίλη σας είναι Αιγόκερως; Ετοιμαστείτε για σοβαρές συζητήσεις. Μπορεί να σας ρωτήσει αν θέλετε να προχωρήσετε με σοβαρότητα, καθώς οι Αιγόκεροι θέλουν να γνωρίζουν πού πηγαίνουν τα πράγματα.
Συμβουλή : Να είστε έτοιμοι για λογικές αναλύσεις και σχέδια!

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)
Η φίλη σας είναι Υδροχόος; Θα το πάρει κάπως φιλοσοφικά και μπορεί να σας ρωτήσει αν η αγάπη είναι πραγματική ή απλά μια φάση. Θα ήθελε να δει την κατάσταση από μια διαφορετική προοπτική.
Συμβουλή : Εξερευνήστε την κατάσταση με διάθεση για συζήτηση και φιλοσοφία.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Αν η φίλη σας είναι Ιχθύς, ετοιμαστείτε για δάκρυα. Θα μπορούσε να κλάψει και να μιλήσει για το πώς αυτή η κατάσταση την πλήγωσε. Οι Ιχθύες είναι πολύ ευαίσθητοι και μπορούν να χρειαστούν κάποιο χρόνο για να επεξεργαστούν τα συναισθήματά τους.
Συμβουλή : Ένα πακέτο χαρτομάντηλων θα είναι το καλύτερο σας δώρο!

Συμπέρασμα
Είτε η φίλη σας είναι Κριός, Δίδυμος ή Ιχθύς, η κατάσταση είναι σίγουρα περίπλοκη και μπορεί να φέρει ποικιλία συναισθημάτων και αντιδράσεων. Το κλειδί είναι να επικοινωνείτε ανοιχτά και να προσεγγίζετε την κατάσταση με ευαισθησία και ειλικρίνεια. Και να θυμάστε, η ζωή είναι σαν μια καλή ταινία – μερικές φορές χρειάζεται και λίγο δράμα για να γίνει πιο ενδιαφέρουσα!
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990