Ελλάδα Νέα Σελήνη στην Παρθένο: Προκλήσεις και Δοκιμασίες

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Νέα Σελήνη στην Παρθένο: Προκλήσεις και Δοκιμασίες για την Ελλάδα και τον Κόσμο

Η Νέα Σελήνη στις 3 Σεπτεμβρίου 2024, που πραγματοποιείται στις 11°04' της Παρθένου, σε αντίθεση με τον Κρόνο στους Ιχθείς, φέρνει σημαντικές και δυσοίωνες εξελίξεις για την Ελλάδα και άλλες χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτή η αστρολογική όψη αναμένεται να προκαλέσει προβλήματα σε θέματα εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής, φυσικές καταστροφές, και οικονομικές κρίσεις, ενώ θα δοκιμάσει την αντοχή των κυβερνήσεων και των λαών.

Αντίθεση Νέας Σελήνης με Κρόνο: Προκλήσεις στην Εσωτερική Πολιτική και Φυσικές Καταστροφές
Η αντίθεση της Νέας Σελήνης με τον Κρόνο  δείχνει πως η χώρα θα βρεθεί αντιμέτωπη με σοβαρά προβλήματα εσωτερικής πολιτικής, που θα επιφέρουν εντάσεις ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση, καθώς και εσωτερικές διαφωνίες εντός των κομμάτων και κινημάτων.
Αυτή η όψη υποδηλώνει επίσης τον κίνδυνο φυσικών καταστροφών, όπως σεισμικές δονήσεις, συνεχείς βροχοπτώσεις και κατολισθήσεις, οι οποίες θα προκαλέσουν μεγάλες ζημιές στην ύπαιθρο, πλήττοντας την κτηνοτροφία και τη γεωργία της χώρας. Οι συνέπειες θα είναι μακροχρόνιες, και οι ζημιές ανεπανόρθωτες, με σοβαρό αντίκτυπο στην οικονομία και την ασφάλεια της χώρας.
Η θνησιμότητα μεταξύ των ηλικιωμένων αλλά και διακεκριμένων προσωπικοτήτων, ιδιαίτερα αυτών που κατείχαν σημαντικές θέσεις στην κυβέρνηση, είναι αυξημένη κατά την περίοδο αυτή. Οι απώλειες αυτές θα επηρεάσουν βαθιά την κοινωνική και πολιτική σκηνή της χώρας.

Τετράγωνο Ερμή με Ουρανό: Ανατροπές στις Μεταφορές και την Εκπαίδευση
Η δύσκολη όψη τετραγώνου μεταξύ του Ερμή στον Λέοντα και του Ουρανού στον Ταύρο φέρνει απρόσμενες και σοβαρές αλλαγές στις μετακινήσεις των πολιτών, αλλά και στην εκπαίδευση. Πιθανές απεργίες στα μέσα μαζικής μεταφοράς, συγχωνεύσεις στα ταχυδρομεία και τις μεταφορές, καθώς και πτώση των εσόδων από τηλεπικοινωνίες και άλλες συναφείς υπηρεσίες είναι μερικές από τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η χώρα.
Οι αλλαγές αυτές θα προκαλέσουν αναρχία και δυσαρέσκεια, ιδιαίτερα στους νέους, με αποτέλεσμα την ενίσχυση των κοινωνικών εντάσεων και τη διοργάνωση διαδηλώσεων και διαμαρτυριών εναντίον της κυβέρνησης. Το κλίμα θα είναι εκρηκτικό, με την πιθανότητα ξαφνικών εξελίξεων στην εξωτερική πολιτική, όπου η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη με διπλωματικές αποτυχίες και παραβίαση των συνθηκών από γειτονικές χώρες.

Τετράγωνο Άρη με Ποσειδώνα: Επικίνδυνες Καταστάσεις και Κοινωνικές Αναταραχές
Το τετράγωνο μεταξύ του Άρη στους Διδύμους και του Ποσειδώνα στους Ιχθείς φέρνει εντάσεις, επιθετικότητα, και φυσικές καταστροφές στην Ελλάδα. Αυτή η όψη υποδηλώνει αυξημένο κίνδυνο εμπρησμών, κεραυνικών επιθέσεων, και πυρκαγιών, ιδιαίτερα σε σημεία συναθροίσεων, σχολεία, και χώρους διασκέδασης.
Η κοινωνία θα βρεθεί σε κατάσταση αναστάτωσης, με τις γυναίκες και τα παιδιά να βρίσκονται σε ιδιαίτερα ευάλωτη θέση. Τα ψυχολογικά προβλήματα θα ενταθούν, οδηγώντας σε εγκλήματα και βίαιες συμπεριφορές, ενώ η κακή διάθεση και η κακή υγεία θα επηρεάσουν αρνητικά την καθημερινότητα.

Η περίοδος αυτή ενδέχεται να συνοδευτεί από σκάνδαλα στην υψηλή κοινωνία, με τη δυσφήμηση ατόμων που ανήκουν στην κυβέρνηση και τον καλλιτεχνικό χώρο να γίνεται αντικείμενο έντονου ενδιαφέροντος από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Τετράγωνο Δία με Κρόνο: Οικονομικά Σκάνδαλα και Κρίσεις
Το τετράγωνο του Δία στους Διδύμους με τον Κρόνο στους Ιχθείς φέρνει σοβαρά προβλήματα στην οικονομία της Ελλάδας, με μεγάλες οικονομικές κρίσεις και σκάνδαλα να έρχονται στο προσκήνιο. Οι συγχωνεύσεις τραπεζών και εταιρειών, καθώς και οι πιθανές πτωχεύσεις, θα επηρεάσουν αρνητικά την οικονομία, δημιουργώντας ανασφάλεια και έντονες διαφωνίες.

Τα ασφαλιστικά ταμεία θα αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα, ενώ η κυβέρνηση μπορεί να επιχειρήσει να συγκαλύψει ψεύδη και απάτες, δημιουργώντας ψευδείς καταστάσεις για να ηρεμήσει τον λαό. Ωστόσο, τα σκάνδαλα που θα αποκαλυφθούν θα εντείνουν την κρίση εμπιστοσύνης, τόσο στο πολιτικό όσο και στο οικονομικό σύστημα.

Παγκόσμια Επιρροή και Χώρες που Επηρεάζονται
Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα επηρεάσει αρκετές χώρες, ιδιαίτερα αυτές με σημαντική θέση στα παγκόσμια οικονομικά και πολιτικά δρώμενα. Χώρες  , όπως η Ελλάδα, η Ιταλία, και η Τουρκία, είναι πιθανό να βιώσουν τις πιο έντονες συνέπειες.

Οι οικονομικές και πολιτικές αναταραχές μπορεί να επηρεάσουν επίσης χώρες με οικονομικές δυσκολίες, όπως η Αργεντινή και η Βραζιλία, καθώς και τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου τα σκάνδαλα και οι κοινωνικές εντάσεις ενδέχεται να κλιμακωθούν.

Συνολικά, αυτή η Νέα Σελήνη προμηνύει μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις και ανατροπές, όπου η προσαρμοστικότητα και η ανθεκτικότητα των λαών και των κυβερνήσεων θα δοκιμαστούν έντονα.
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990