Αυγουστιάτικες Απιστίες

Ποιοι Θα Παίξουν με τη Φωτιά; Αυγουστιάτικες Απιστίες
Ποιοι Θα Παίξουν με τη Φωτιά; Αυγουστιάτικες Απιστίες

Ο Αύγουστος φέρνει ζεστές νύχτες, έντονα συναισθήματα και, δυστυχώς, αυξημένες πιθανότητες για απιστία. Ας δούμε ποια ζώδια θα βρεθούν πιο επιρρεπή σε ερωτικά παραστρατήματα αυτόν τον μήνα:

Κριός: Με τον ενθουσιώδη και αυθόρμητο χαρακτήρα τους, οι Κριοί μπορεί να βρεθούν σε πειρασμούς. Προσέξτε τις ξαφνικές γνωριμίες και τις νύχτες που φουντώνει η αδρεναλίνη!

Ταύρος: Οι Ταύροι, αν και συνήθως πιστοί, μπορεί να αισθανθούν μια έντονη ανάγκη για αλλαγή και περιπέτεια. Μια καινούργια γνωριμία που προσφέρει πολυτέλεια και ευχαρίστηση μπορεί να τους δελεάσει.

Δίδυμοι: Οι Δίδυμοι, γνωστοί για την περιέργεια και την ανάγκη τους για επικοινωνία, μπορεί να βρεθούν μπλεγμένοι σε ερωτικά παιχνίδια μέσω μηνυμάτων ή διαδικτυακών γνωριμιών.

Καρκίνος: Αν και συναισθηματικοί, οι Καρκίνοι μπορεί να αναζητήσουν παρηγοριά στην αγκαλιά κάποιου άλλου αν νιώσουν παραμελημένοι ή πληγωμένοι από τον σύντροφό τους.

Λέων: Οι Λέοντες αγαπούν την προσοχή και τον θαυμασμό. Ένα ερωτικό βλέμμα ή ένα κολακευτικό σχόλιο μπορεί να είναι αρκετό για να τους οδηγήσει σε μια παράνομη περιπέτεια.

Παρθένος: Οι Παρθένοι σπάνια παραστρατούν, αλλά ο Αύγουστος μπορεί να τους προκαλέσει αν νιώσουν ότι χρειάζονται μια απόδραση από τη ρουτίνα και το άγχος.

Ζυγός: Οι Ζυγοί, με την αγάπη τους για την αρμονία και την ομορφιά, μπορεί να βρεθούν μπλεγμένοι σε ένα ερωτικό τρίγωνο αν βρουν κάποιον που τους προσφέρει συναισθηματική ισορροπία.

Σκορπιός: Οι Σκορπιοί είναι οι κυρίαρχοι του πάθους και της έντασης. Αν νιώσουν έλξη και μυστήριο, είναι πιθανό να ακολουθήσουν τον πειρασμό χωρίς δεύτερη σκέψη.

Τοξότης: Οι Τοξότες λατρεύουν την ελευθερία και την περιπέτεια. Ένα καλοκαιρινό φλερτ μπορεί εύκολα να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο αν νιώσουν ότι δεν δεσμεύονται.

Αιγόκερως: Παρότι οι Αιγόκεροι είναι συνήθως αφοσιωμένοι, μπορεί να βρεθούν σε πειρασμό αν πιστέψουν ότι μια παράνομη σχέση θα τους προσφέρει κάποιο πλεονέκτημα ή εξουσία.

Υδροχόος: Οι Υδροχόοι, με την αγάπη τους για το καινούργιο και το απροσδόκητο, μπορεί να παρασυρθούν σε μια σχέση που προκαλεί τα κοινωνικά δεδομένα και τα όριά τους.

Ιχθύς: Οι Ιχθύες, ονειροπόλοι και ρομαντικοί, μπορεί να παραστρατήσουν αν πιστέψουν ότι βρήκαν την "αδελφή ψυχή" τους σε κάποιον άλλον, πέρα από τον σύντροφό τους.

Αυτός ο Αύγουστος υπόσχεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην ερωτική ζωή πολλών ζωδίων. Προσοχή στα αθώα φλερτ που μπορεί να οδηγήσουν σε κάτι περισσότερο!

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990