Αστεία χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr  (Planet Phones Athens)
Αστεία χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Ο Κριός είναι ο φίλος που πάντα βιάζεται. Τρέχει παντού σαν να του δίνει κανείς βραβείο για το πιο γρήγορο περπάτημα. Αν δεις κάποιον να ξεκινάει μαραθώνιο χωρίς να έχει ιδέα πώς να τρέχει, είναι Κριός. Και αν αργήσεις στο ραντεβού, απλά ξεχασέ το. Έχει ήδη κάνει φίλους όλους τους περαστικούς, έφαγε το γεύμα του και τώρα σε περιμένει να του πεις τι έκανες με τη ζωή σου όση ώρα έλειπες!

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)
Ο Ταύρος είναι ο ζωντανός ορισμός του «όχι σήμερα, ίσως αύριο». Είναι το άτομο που ανυπομονείς να πας για τρέξιμο μαζί του και καταλήγεις να τρώτε πιτόγυρα στον καναπέ. Αν σου πει να βγείτε για καφέ, ετοίμασε ένα κουτί σοκολατάκια και ετοιμάσου για Netflix και ύπνο. Όταν τον βλέπεις να αναπολεί μια παλιά εποχή, μάλλον σκέφτεται πότε θα φάει την επόμενη μπουκιά πίτσας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Ο Δίδυμος είναι ο φίλος που μιλάει τόσο γρήγορα που χάνεις τα μισά από αυτά που λέει. Μία στιγμή είναι ενθουσιασμένος για το νέο του χόμπι (που αλλάζει κάθε εβδομάδα), και την επόμενη στιγμή δεν θυμάται καν τι είναι. Είναι σαν να έχεις ένα κανάλι ειδήσεων στο μυαλό του που αλλάζει θέμα κάθε δευτερόλεπτο. Και αν τον ρωτήσεις τι να κάνετε το βράδυ, πιθανότατα θα σου δώσει 10 ιδέες μέσα σε 5 λεπτά και στο τέλος θα καταλήξετε να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)
Ο Καρκίνος είναι το άτομο που φέρνει μαζί του τα συναισθήματά του παντού. Αν κλαις στην ταινία, αυτός ήδη έχει χρησιμοποιήσει μισό κουτί χαρτομάντιλα. Και αν του πεις ότι κάτι τον στενοχώρησε, θα το θυμάται για πάντα. Είναι αυτός που θα σε πάρει τηλέφωνο στις 3 το πρωί για να σου πει πόσο του λείπεις και να σου υπενθυμίσει ότι πρέπει να πάρετε τηλέφωνο τη μαμά σας.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Ο Λέων είναι το άτομο που μπαίνει σε ένα δωμάτιο και περιμένει χειροκροτήματα. Ναι, ακόμη κι αν μπήκε απλά για να πάρει ένα ποτήρι νερό. Είναι τόσο λαμπερός που θα σε ρωτήσει "Με βλέπεις; Μήπως να ανάψω το φως πιο πολύ;". Και φυσικά, κάθε φορά που περπατάει κάπου, κάνει πασαρέλα - γιατί η ζωή είναι ένα συνεχές σόου και αυτός είναι ο σταρ!

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)
Ο Παρθένος είναι ο φίλος που θα παρατηρήσει ότι το μαχαίρι σου δεν είναι ακριβώς 90 μοίρες με το πιάτο. Είναι αυτός που θα σου υπενθυμίσει ότι πρέπει να καθαρίσεις το πληκτρολόγιό σου, γιατί έχει μικρόβια. Είναι τόσο οργανωμένος που μπορεί να σου φτιάξει το πρόγραμμα της εβδομάδας, ακόμα κι αν δεν του το ζήτησες. Και φυσικά, το σπίτι του είναι τόσο καθαρό που θα νιώσεις ενοχές για τη δική σου ακαταστασία μόλις περάσεις το κατώφλι του.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Ο Ζυγός είναι ο φίλος που χρειάζεται τρεις ώρες για να αποφασίσει τι να φορέσει. Αν τον ρωτήσεις τι θέλει να φάει, μπορεί να βρεθείτε σε τέσσερα διαφορετικά εστιατόρια πριν καταλήξετε στο πρώτο. Είναι τόσο αναποφάσιστος που αν έπρεπε να επιλέξει μεταξύ δύο κουμπιών, θα έκανε μια ώρα να σκεφτεί και στο τέλος θα πίεζε και τα δύο ταυτόχρονα.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Ο Σκορπιός είναι αυτός που θα σε κοιτάξει με τα μάτια του και θα σε κάνει να αναρωτηθείς αν ξέρει όλα τα μυστικά σου. Είναι τόσο μυστηριώδης που όταν σου λέει «εντάξει», αναρωτιέσαι τι εννοεί. Αν κάποιος ξέρει να κρατάει μυστικά, αυτός είναι ο Σκορπιός. Και αν προσπαθήσεις να του πεις ψέματα, απλά ξεχασέ το - μάλλον το ήξερε πριν το σκεφτείς.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)
Ο Τοξότης είναι ο φίλος που θα σε ξυπνήσει στις 6 το πρωί για να πάτε σε μια αυθόρμητη εκδρομή. Δεν έχει σημασία αν δουλεύεις το πρωί ή αν δεν ξέρεις καν πού πάτε - αρκεί που είναι περιπέτεια! Είναι τόσο αισιόδοξος που αν χάσετε το λεωφορείο, θα σου πει «Δεν πειράζει, μάλλον θα βρούμε ένα αεροπλάνο!». Και φυσικά, πάντα έχει μια ιστορία από το πιο τρελό ταξίδι που έκανε - που πιθανότατα συνέβη πριν από μια εβδομάδα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Ο Αιγόκερως είναι το άτομο που έχει σχέδιο για το σχέδιο. Αν σου πει να πάτε για καφέ, έχει ήδη φτιάξει πρόγραμμα για το υπόλοιπο της ημέρας. Είναι τόσο προσεκτικός που μπορεί να σου πει πόσα θα ξοδέψεις στο επόμενο έτος. Και φυσικά, δεν κάνει τίποτα χωρίς να το έχει σκεφτεί πρώτα. Αν προσπαθήσεις να τον πείσεις για κάτι αυθόρμητο, μάλλον θα σου πει «Θα το δούμε αυτό στο επόμενο meeting».

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)
Ο Υδροχόος είναι το άτομο που πάντα σκέφτεται έξω από το κουτί - τόσο έξω, που δεν θυμάται καν πού είναι το κουτί. Είναι αυτός που θα σου πει ότι σχεδιάζει να μετακομίσει σε έναν άλλο πλανήτη γιατί η Γη είναι πολύ mainstream. Έχει πάντα μια καινούργια θεωρία για το πώς θα σώσει τον κόσμο, και αν τον ρωτήσεις για την τελευταία του εφεύρεση, μάλλον θα είναι κάτι που δεν έχεις ξανακούσει - και πιθανότατα ούτε κι εκείνος έχει καταλάβει ακόμα τι είναι.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Ο Ιχθύς είναι το άτομο που ζει σε έναν δικό του κόσμο, γεμάτο χρώματα και μαγικά πλάσματα. Μπορεί να κάθεται δίπλα σου, αλλά το μυαλό του είναι σε κάποιον ουράνιο τόξο. Αν τον ρωτήσεις τι σκέφτεται, μάλλον θα σου πει μια ιστορία για έναν γιγάντιο μονόκερο που τρώει καραμέλες. Είναι τόσο ονειροπόλος που μπορεί να ξεχάσει ακόμα και το όνομά του, αλλά πάντα θα έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία να σου πει - ακόμα κι αν είναι φανταστική.

Αυτό ήταν! Κάθε ζώδιο έχει τις τρελές και αξιαγάπητες πλευρές του, και αυτές οι υπερβολικές περιγραφές ελπίζω να σας έκαναν να γελάσετε!
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr  (Planet Phones Athens) 14990


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990