ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

"Αγάπη και Διευθυντές: Πώς να Διαχειριστείς τον Έρωτα για το Boss Σου με Χιούμορ, Ανάλογα με το Ζώδιο!"

Είναι μία από αυτές τις επαγγελματικές καταστάσεις που δεν μαθαίνονται στα βιβλία: το να είσαι ερωτευμένη με τον διευθυντή σου! Ειδικά αν ο διευθυντής σου έχει το ζώδιο Κριός, Ταύρος, Δίδυμοι, Καρκίνος, Λέων, Παρθένος, Ζυγός, Σκορπιός, Τοξότης, Αιγόκερως, Υδροχόος ή Ιχθείς. Μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σε αυτή την κατάσταση. Διαβάστε παρακάτω για μια ελαφριά και χιουμοριστική προσέγγιση, βασισμένη στο ζώδιο του boss σου.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)
Αχ, ο Κριός σου, με την ακαταμάχητη αυτοπεποίθηση και την ηγετική του διάθεση! Εάν ο διευθυντής σου είναι Κριός, τότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να κάνεις μια δυναμική προσέγγιση. Επίλεξε τη στρατηγική της ‘όλα ή τίποτα’. Μπορείς να του δείξεις το ενδιαφέρον σου με την ίδια ένταση που δείχνει εκείνος για τα projects του. Και αν δεν σου δώσει σημασία, τότε ίσως να πρέπει να βρεις ένα νέο επαγγελματικό πεδίο… ή να μάθεις να δουλεύεις πιο γρήγορα!

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)
Ο Ταύρος είναι το είδος του διευθυντή που εκτιμά τη σταθερότητα και την ασφάλεια, αλλά έχει και μια αδυναμία για καλό φαγητό και κρασί. Αν ο διευθυντής σου είναι Ταύρος, μπορείς να του τραβήξεις την προσοχή με ένα εξαιρετικό σνακ ή μια ευχάριστη πρόταση για lunch break. Μην ανησυχείς αν δεν ανταποκριθεί αμέσως – ο Ταύρος χρειάζεται χρόνο για να εκτιμήσει τα συναισθήματα. Προσπάθησε να τον κερδίσεις με τη συνεπή και αφοσιωμένη σου στάση.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Με τον Δίδυμο διευθυντή σου, η ζωή δεν είναι ποτέ βαρετή! Αν είναι ο διευθυντής σου Δίδυμος, τότε χρειάζεσαι γρήγορες και έξυπνες κινήσεις. Ενίσχυσε τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες και ετοιμάσου για ασταμάτητες συζητήσεις. Πρότεινέ του την ιδέα για έναν lunch break με θέμα «Speed Dating». Μην ξεχνάς, η διασκέδαση και η πνευματική αλληλεπίδραση είναι το παν με έναν Δίδυμο!

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Ο Καρκίνος είναι ο συναισθηματικός του ζωδιακού κύκλου, οπότε αν ο διευθυντής σου είναι Καρκίνος, τότε θα πρέπει να προσεγγίσεις με ευαισθησία. Οι κινήσεις σου πρέπει να είναι ήπιες και προσεκτικές. Προσπάθησε να τον πλησιάσεις με μικρές πράξεις καλοσύνης και υποστήριξης. Μην απογοητευτείς αν χρειαστεί πολύς χρόνος για να αντιδράσει – ο Καρκίνος χρειάζεται να αισθανθεί άνετα πρώτα!

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)
Ο Λέων είναι ο βασιλιάς της σκηνής, οπότε αν ο διευθυντής σου είναι Λέων, τότε χρειάζεσαι στρατηγική λάμψη! Στρέφεις στη δημιουργικότητα σου και ενίσχυσε τη γοητεία σου. Κάνε του κομπλιμέντα για τα έργα του και δείξε πόσο εντυπωσιασμένη είσαι από τις ικανότητές του. Ένας Λέων αγαπά την επιβεβαίωση, οπότε μην φοβηθείς να τον ενθαρρύνεις.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)
Η Παρθένος είναι η σκληρή εργαζόμενη με το ενδιαφέρον για τις λεπτομέρειες. Εάν ο διευθυντής σου είναι Παρθένος, δείξε πόσο οργανωμένη και αποτελεσματική είσαι στη δουλειά. Οι ειλικρινείς και πρακτικές προσεγγίσεις είναι αυτές που θα κερδίσουν την προσοχή του. Μπορείς να τον προσεγγίσεις με μια προσεκτικά οργανωμένη πρόταση ή σχέδιο και να τον εντυπωσιάσεις με την επαγγελματική σου αφοσίωση.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
Ο Ζυγός αγαπά την ισορροπία και την αρμονία. Αν ο διευθυντής σου είναι Ζυγός, τότε η προσεγγισή σου πρέπει να είναι ευγενική και ισορροπημένη. Προσπάθησε να δημιουργήσεις μια φιλική και συνεργατική ατμόσφαιρα και να τον πλησιάσεις με ευγένεια και κομψότητα. Μην ξεχνάς, οι διαρκείς συζητήσεις και οι ευχάριστες συναναστροφές είναι το κλειδί!

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)
Ο Σκορπιός είναι έντονος και μυστηριώδης. Αν ο διευθυντής σου είναι Σκορπιός, τότε η προσέγγισή σου πρέπει να είναι γεμάτη πάθος και ένταση. Δείξε του ότι είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις το βάθος της προσωπικότητάς του και να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις. Να θυμάσαι, η ειλικρίνεια και η εμβάθυνση είναι το παν με έναν Σκορπιό!

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)
Ο Τοξότης είναι πάντα σε αναζήτηση νέων περιπετειών και εμπειριών. Αν ο διευθυντής σου είναι Τοξότης, τότε η προσέγγισή σου πρέπει να είναι γεμάτη ενθουσιασμό και ζωντάνια. Προσπάθησε να του προτείνεις νέες ιδέες και ευκαιρίες για επαγγελματικές ή κοινωνικές δραστηριότητες. Ένας Τοξότης αγαπά να εξερευνά, οπότε δείξε του ότι είσαι έτοιμη για περιπέτειες!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Ο Αιγόκερως είναι σοβαρός και επικεντρωμένος στον στόχο του. Αν ο διευθυντής σου είναι Αιγόκερως, η προσέγγισή σου πρέπει να είναι πρακτική και σοβαρή. Δείξε του την επαγγελματική σου ικανότητα και τη δέσμευσή σου στη δουλειά. Οι στόχοι και οι επιτεύξεις είναι το κύριο ενδιαφέρον του, οπότε να είσαι έτοιμη να συζητήσεις για στρατηγικές και επιτυχίες.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)
Ο Υδροχόος είναι καινοτόμος και προοδευτικός. Αν ο διευθυντής σου είναι Υδροχόος, τότε πρέπει να δείξεις την ευφυΐα και την πρωτοτυπία σου. Μίλα του για νέες ιδέες και επαναστατικές προτάσεις και δείξε του πώς μπορείς να συμβάλλεις στη βελτίωση της ομάδας ή της επιχείρησης με δημιουργικούς τρόπους. Οι εντυπωσιακές και καινοτόμες προσεγγίσεις είναι το παν για έναν Υδροχόο!

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Ο Ιχθείς είναι ευαίσθητος και ονειροπόλος. Αν ο διευθυντής σου είναι Ιχθείς, η προσέγγισή σου πρέπει να είναι γεμάτη συναισθηματική κατανόηση και συμπάθεια. Δείξε του την ευαισθησία σου και πόσο υποστηρικτική μπορείς να είσαι. Το συναίσθημα και η ενσυναίσθηση είναι το κλειδί
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990