Αστρολογική Ανάλυση: Οι Επιρροές της Νέας Σελήνης στις 3.09.2024 για τον Vladimir Putin

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Ο Σεπτέμβριος του 2024 υπόσχεται να είναι ένας μήνας γεμάτος προκλήσεις και κρίσιμες στιγμές για τον Βλαντιμίρ Πούτιν, με τις πλανητικές επιρροές να διαμορφώνουν ένα πολύπλοκο σκηνικό.

Οι καταστάσεις θα φέρουν μεγάλη επικινδυνότητα αφού πρόκειται η χώρα να χτυπηθεί εσωτερικά βάση των αστρολογικών όψεων. Μεγάλες ταραχές κρίσεις και περιορισμούς έρχονται να σημαδέψουν την χώρα. Ας εξετάσουμε τις κυριότερες αστρολογικές όψεις που θα επηρεάσουν αυτή την περίοδο και τι σημειώνουν για τον Ρώσο ηγέτη.

Νέα Σελήνη στην Παρθένο σε Αντίθεση με τον Κρόνο
Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σηματοδοτεί νέες αρχές, αλλά η αντίθεση με τον Κρόνο στους Ιχθείς εισάγει σοβαρούς περιορισμούς και δυσκολίες. Αυτή η όψη υποδηλώνει ότι ο Πούτιν μπορεί να αισθανθεί την ανάγκη να ξεκινήσει νέα έργα ή πρωτοβουλίες, αλλά θα συναντήσει σημαντικά εμπόδια.
  • Εσωτερικές και Εξωτερικές Πιέσεις : Η αντίθεση με το Κρόνο μπορεί να φέρει έντονες εσωτερικές πιέσεις, με τον Πούτιν να αισθάνεται ότι οι ευθύνες του αυξάνονται και ότι οι αποφάσεις του περιορίζονται από τις εσωτερικές δυνάμεις ή συνθήκες. Η ανάγκη για πειθαρχία και υπομονή θα είναι κρίσιμη, καθώς οι ανατροπές μπορούν να καθυστερήσουν τα σχέδιά του.
  • Προκλήσεις στην Υλοποίηση Σχεδίων : Αυτή η όψη μπορεί να σηματοδοτήσει δυσκολίες στην υλοποίηση πολιτικών στόχων που απαιτούν λεπτομερή σχεδιασμό και στρατηγική οργάνωση. Τα εμπόδια που θα συναντήσουν μπορούν να προέρχονται τόσο από εσωτερικούς παράγοντες όσο και από διεθνείς πιέσεις.
Τετράγωνο Ερμή με Ουρανό
Το τετράγωνο Ερμή με Ουρανό είναι μια όψη που φέρνει ξαφνικές και απρόβλεπτες καταστάσεις στην επικοινωνία και τη σκέψη. Για τον Πούτιν, αυτή η όψη μπορεί να δημιουργήσει ανατροπές και αιφνιδιαστικές αποκαλύψεις.
  • Ανατροπές στην Πληροφόρηση : Αυτή η όψη μπορεί να προκαλέσει συσπάσεις στην επικοινωνία ή την πληροφορία. Απρόσμενες αποκαλύψεις ή αλλαγές στην πολιτική ατζέντα μπορούν να διαταχθούν τα σχέδια του Πούτιν, απαιτώντας γρηγόρους και προσεκτικές αντιδράσεις.Πολύ σοβαρά προβλήματα σε στόχους αλλά και στο internet και την επικοινωνία με τεράστια μπλοκαρίσματα. 
  • Νευρικότητα και Άγχος : Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια έντονη ανησυχία και νευρικότητα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Πούτιν μπορεί να αντιμετωπίσει προκλήσεις στην επικοινωνία με τους συνεργάτες του, οδηγώντας σε παρεξηγήσεις ή συγκρούσεις. Κίνδυνος και προσπάθειες μεγάλου χτυπήματος εσωτερικά στην χώρα θα πιάσει τόπο και η ένταση θα βγει εκτός ορίων . Κινδυνευουν πολυσύχναστα μέρη με τον κόσμο να αρχίσει να νιώθει απελπισμένος και τρομαγμένος .Θα ακουστούν πολλά ξαφνικά γεγονότα που θα έχουν να κάνουν κυρίως με νεαρά ατομα γυναίκες και παιδιά.
Τετράγωνο Άρη με Ποσειδώνα
Το τετράγωνο Άρη με Ποσειδώνα είναι μια όψη που φέρνει σύγχυση, παραπληροφόρηση και αδυναμία δράσης. Ο Πούτιν μπορεί να βρεθεί σε καταστάσεις όπου οι ενέργειες του εμποδίζονται από αναποφασιστικότητα ή παραπλανητικές πληροφορίες.
  • Σύγχυση στις Δράσεις : Αυτή η όψη μπορεί να προκαλέσει έλλειψη κατεύθυνσης και καθαρότητας στις ενέργειες του Πούτιν. Οι προσπάθειές του να επιτύχουν συγκεκριμένους στόχους μπορούν να αποδειχθούν αναποτελεσματικοί, ενώ ενδέχεται να αντιμετωπίσουν και παραπλανητικές πληροφορίες που θα τον αποπροσανατολίσουν. Το παιχνίδι δυσκολεύει.
  • Απογοητεύσεις και Ψευδαισθήσεις : Η ενέργεια του Άρη συγκρούεται με την απατηλή φύση του Ποσειδώνα, δημιουργώντας μια κατάσταση όπου οι προσδοκίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο Πούτιν μπορεί να αντιμετωπίσει απογοητεύσεις, ιδιαίτερα σε καταστάσεις όπου οι ενέργειες του βασίζονται σε ψευδαισθήσεις ή λανθασμένες εκτιμήσεις.
Τετράγωνο Δία με Κρόνο
Το τετράγωνο Δία με Κρόνο φέρνει σύγκρουση ανάμεσα στην επιθυμία για επέκταση και την ανάγκη για πειθαρχία. Αυτή η όψη υποδηλώνει ότι ο Πούτιν θα αντιμετωπίσει δυσκολίες στους στόχους του, καθώς οι άλλοι μπορούν να περιορίζονται από τους αυστηρούς περιορισμούς του Κρόνου.
  • Συγκρούσεις Ανάμεσα σε Φιλοδοξίες και Πραγματικότητα : Ο Πούτιν μπορεί να θέλει να επεκτείνει την επιρροή του ή να επιτύχει μεγάλους στόχους, αλλά θα συναντήσει αντίσταση από δυνάμεις που τον αναγκάζουν να λειτουργήσουν με περιορισμούς και πειθαρχία. Η ανάγκη για συμβιβασμούς θα είναι έντονη.
  • Περιορισμοί στην Εξουσία : Το τετράγωνο αυτό μπορεί να φέρει προκλήσεις που περιορίζουν την εξουσία του Πούτιν. Οι προσπάθειές του για επέκταση μπορεί να συναντήσουν αντίσταση, και η ανάγκη για στρατηγική υπομονή θα είναι κρίσιμη.
Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου 2024 θα είναι  γεμάτη εντάσεις και δοκιμασίες για τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Οι πλανητικές όψεις υποδεικνύουν μια περίοδο όπου οι φιλοδοξίες του θα συναντήσουν σημαντικά εμπόδια, η επικοινωνία και οι σχέσεις του μπορούν να διαταραχθούν, και οι ενέργειες του να επηρεαστούν από τη σύγχυση και την παραπληροφόρηση. Η ανάγκη για στρατηγική υπομονή, προσεκτική ανάλυση και ευελιξία θα είναι καθοριστική για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990