Ερωτικά Ταρώ 30/7/2024

Ερωτικά Ταρώ 30/7/2024
Για Τρίτη 30/7/2024


ΚΡΙΟΣ
Έχετε τη διάθεση να προσεγγίσετε τον άνθρωπο που κινεί φίλοι μου το ενδιαφέρον σας. Περάσετε μια ευχάριστη και ερωτική βραδιά μαζί του. 

ΤΑΥΡΟΣ
Στη σχέση σας φαίνεται να παρουσιάζονται κάποιες καταστάσεις που την αποσταθεροποιούν. Διατηρήστε φίλοι μου την ψυχραιμία σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευκαιρίες εμφανίζονται στα αισθηματικά για τους δεσμευμένους αλλά και για τους αδέσμευτους. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην είστε επιπόλαιοι σήμερα με τον σύντροφό σας. Ίσως τον πληγώσετε άθελά σας. Εξωτερικεύστε επιτέλους τα συναισθήματά σας.

ΛΕΩΝ
Σήμερα αγαπητοί Λέοντες θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σας. Αισθήματα ανανέωσης και πληρότητας εισέρχονται στη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν στα αισθηματικά σας αντιμετωπίζετε προβλήματα, σ’ αυτό ευθύνεστε εσείς παρά το αγαπημένο σας πρόσωπο. Τα βλέπετε όλα αρνητικά.

ΖΥΓΟΣ
Εκμεταλλευθείτε τις περιστάσεις που παρουσιάζονται για να βελτιώσετε τη σχέση σας. Ο σύντροφος έχει τη διάθεση και σας πλησιάζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ορισμένοι Σκορπιοί θα είναι επιρρεπείς σε εξωσυζυγικές σχέσεις. Κάποιοι άλλοι θα αναζητήσουν έντονες απολαύσεις με το σύντροφό τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα η ανάγκη της αγάπης είναι έντονη. Περνώντας οι ώρες διαπιστώνετε πως η σχέση σας παίρνει και πάλι την ομαλή της πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή μέρα κάνει τους περισσότερους από εσάς νευρικούς και επιρρεπής σε πλαγιομετωπικές συγκρούσεις με το σύντροφο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα συναισθήματά σας θα επηρεαστεί απ’ την γοητευτική ατμόσφαιρα του περιβάλλοντος. Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν θα είναι αρκετές.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα δίνετε έμφαση στην αγάπη στον έρωτα και στη δημιουργικότητα. Η επιθυμία για ταξίδι με το σύντροφό σας είναι δυνατή.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990