Ερωτικά Ταρώ 29/7/2024

Ερωτικά Ταρώ 29/7/2024
Για Δευτέρα 29/7/2024


ΚΡΙΟΣ
Αισθάνεστε με το σύντροφό σας τον Έρωτα σε όλο του το Μεγαλείο! Οι αδέσμευτοι θα βρουν τον άνθρωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον τους.  

ΤΑΥΡΟΣ
Αν η επικοινωνία σας με το σύντροφο παρουσιάζει τελευταία κενό, προσπαθήστε να βρείτε τι φταίει. Θέλετε να είστε μαζί ή μόνοι σας;

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι δεσμευμένοι θέλετε να είστε με το σύντροφο. Η σχέση σας μαζί του προβλέπεται να βελτιωθεί καθώς βρίσκονται λύσεις στα προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποιοι Καρκίνοι, θα αναπτύξουν σχέση με κάποιο άτομο με το οποίο θα έχουν βαθιά ψυχική/συναισθηματική ταύτιση. Ευχάριστες εξελίξεις!

ΛΕΩΝ
Η αισθηματική ζωή και οι σχέσεις σας με τους συγγενείς του συντρόφου ενέχει  στοιχεία μυστηρίου και ίντριγκας. Οι καταστάσεις σας αναστατώνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εσωστρέφεια σας, θα παίξει αρνητικό ρόλο στην αισθηματική σας ζωή. Η μέρα δεν είναι καλή για να εκφράσετε παράπονα.

ΖΥΓΟΣ
Κάντε αλλαγές. Η αλλαγές θα αναδείξουν τα εξωτερικά σας χαρακτηριστικά και θα κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο/η σας θα είναι ερωτική και ευχάριστη. Δεχτείτε το πλησίασμα του και γοητεύστε τον.  

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα σας φέρνει αντιμέτωπους με οικογενειακές υποχρεώσεις που θα ‘προσβάλλουν‘ τη σχέση σας. Χαλαρώστε, όλα θα βελτιωθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο προσωπικός σας χρόνος θα είναι περιορισμένος απ’ τις υποχρεώσεις σας και το αποτέλεσμα θα είναι να δυσαρεστημένος ο σύντροφός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα είστε προσανατολισμένοι στην βελτίωση της αισθηματικής σας ζωής. Η στάση σας, σας βοηθά να πλησιάσετε το στόχο!

ΙΧΘΕΙΣ
Αποφύγετε την επίδειξη ισχύος στο σύντροφο και μην ανακατευθείτε με τις οικονομικές του υποθέσεις. Η σχέση σας, διαταράσσεται.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990