Ερωτικά Ταρώ 26/7/2024

Ερωτικά Ταρώ 26/7/2024
Για Παρασκευή 26/7/2024


ΚΡΙΟΣ
Αποστασιοποιηθείτε απ’ τα προβλήματα που εισβάλλουν στη σχέση. Φροντίστε να δείξετε αισιοδοξία και παρακινήστε και το σύντροφό σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Αν δεν είστε διατεθειμένοι να δώσετε κάποια ευκαιρία στη σχέση σας, θα φτάσει η στιγμή που θα τραβήξετε διαφορετικούς δρόμους. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε την αίσθηση ότι θα πρέπει να συγκροτηθείτε για να γίνει κάτι αξιόλογο στην αισθηματική ζωή. Οι ελπίδες σας θα σας στηρίξουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα είναι μια πολύ καλή ημέρα για τους περισσότερους από εσάς που θα θελήσουν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.

ΛΕΩΝ
Το άγχος σας για τα οικονομικά και για τα επαγγελματικά σας ζητήματα, σας απομακρύνει από το σύντροφό σας και σας κάνει να κλειστείτε στον εαυτό σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελάτε πιο κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο δείξτε την αγάπη σας, είναι σίγουρο όπως θα διαπιστώσετε ότι την χρειάζεται πραγματικά.

ΖΥΓΟΣ
Εκφράστε τον συναισθηματικό σας κόσμο. Οι περισσότεροι θα αναζητούν τον μεγάλο έρωτα που θα καλύψει τα συναισθηματικά τους κενά.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μιλήστε με το σύντροφο και δείξτε του το ενδιαφέρον σας για τα προβλήματά του. Φροντίστε να μην προβάλλετε εγωισμούς χωρίς καμία ουσιαστική αιτία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα δικά σας προβλήματα μην τα προβάλλετε στην σχέση. Κάποιες υποχρεώσεις σας αναγκάζουν να απομακρυνθείτε για λίγο απ’ το σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Περιορίστε σήμερα τις ανασφάλειές σας. Πλησιάστε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, αφεθείτε ελεύθεροι και όλα θα πάνε καλά μεταξύ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην απομακρύνετε τον αγαπημένο σας με τη ψυχρή σας στάση και την απόμακρή σας συμπεριφορά. Κάντε προσπάθειες για την αναθέρμανση του δεσμού σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα οι περισσότεροι Ιχθείς θα δεχτούν ανοιχτές ερωτικές προκλήσεις. Μην αναμείξετε το χώρο της δουλειάς με τα αισθηματικά σας.


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990