Ερωτικά Ταρώ 25/7/2024

Ερωτικά Ταρώ 25/7/2024
Για Πέμπτη 25/7/2023


ΚΡΙΟΣ
Αυθόρμητοι και πρωτότυποι καθώς θα είστε, θα έχετε πολλές κατακτήσεις και σχέσεις και αρκετοί θα συναντήσετε το έτερόν σας ήμισυ.

ΤΑΥΡΟΣ
Αν είστε σε αναζήτηση συντρόφου ή ψάχνετε για νέες αγάπες οι περιστάσεις σας ευνοούν. Βγείτε και αποκαλύψτε τα συναισθήματα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αισθήματα πληρότητας θα έρθουν μέσα από τη σχέση αν και θα αναζητάτε περισσότερες ελευθερίες. Εκδηλώσετε την αγάπη σας στο σύντροφο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι εμπειρίες που θα αποκομίσετε, θα είναι μια καλή προετοιμασία για να συνειδητοποιήσετε τις πραγματικές σας ανάγκες.

ΛΕΩΝ
Δεν θα πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να βγάλει συμπλέγματα προς το σύντροφο και ανασφάλειες συναισθηματικής φύσεως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάντε μια ουσιαστικής συζήτηση με τον ερωτικό σύντροφο πάνω σε σοβαρά ζητήματα της σχέση. Προσπαθήστε να το πλησιάσετε.

ΖΥΓΟΣ
Θα σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες για να γνωρίσετε βαθύτερα τον έρωτα. Τις στιγμές που θα ζήσετε, τις αναζητούσατε αρκετό καιρό. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα περάσετε ευχάριστα με το σύντροφο. Θα αισθανθείτε την καρδιά σας να χτυπά. Η μέρα σας προτρέπει να ζήσετε τον Έρωτα και όλο του το μεγαλείο. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Εάν ζήσατε αβέβαια παιδικά χρόνια θα θέλετε να είστε σίγουροι πριν συνδεθείτε. Σήμερα μπορείτε να απολαύσετε μία ερωτική περιπέτεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι ιδιαίτερες στιγμές θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Μην προβάλετε την εγωπάθεια, τους καθωσπρεπισμούς, τις ιδιοτροπίες και τις ανασφάλειές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Διώξτε τις σκοτούρες και χαρείτε τις στιγμές που σας προσφέρονται. Αρκετοί Υδροχόοι θα νιώσουν αγάπη και συμπαράσταση απ’ το σύντροφο τους.

ΙΧΘΕΙΣ
Εγκαρδιότητα θα υπάρξει στη σχέση σας και μία ανάγκη θα διαμορφώσει τον ψυχισμό σας για να το ρίξετε έξω διασκεδάζοντας με το σύντροφό σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990