Ερωτικά Ταρώ 24/7/2024

Ερωτικά Ταρώ 24/7/2024
Για Τετάρτη 24/7/2024


ΚΡΙΟΣ
Η συντροφικότητα και η κατανόηση θα είναι τα στοιχεία που θα σας ελκύουν, αλλά και θα προσφέρετε σήμερα μέσα από τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα αποδεικνύετε ευνοϊκή. Οι αδέσμευτοι έχουν μεγάλες πιθανότητες να γνωρίσουν το ταίρι τους. Οι δεσμευμένοι θα περάσουν ευχάριστα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι αδέσμευτοι πιθανόν να μην στεριώνετε με καμία γνωριμία, ακόμα κι αν μοιάζει πολλά υποσχόμενη αρχικά. Μην ελπίζετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν θα αισθανθείτε άνετα και ζεστά μέσα από μια στενή σχέση. Θα νιώθετε ότι δεν αγαπιέστε ή ότι οι άλλοι είναι πολύ πιεστικοί.

ΛΕΩΝ
Η συναισθηματική αντίθεση που θα προκύψει με το σύντροφο φαίνεται να χαλάει τη διάθεση σας. Αρνείστε την αγάπη και τις ευχάριστες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ξεφαντώσετε μαζί με το ταίρι σας και αγαπημένους φίλους. Αφήστε τα προβλήματα και διασκεδάστε.

ΖΥΓΟΣ
Κάποιες  γνωριμίες, αναστατώνουν αρκετούς Ζυγούς ακόμα και αν είναι ευχαριστημένοι απ’ την πορεία της αισθηματικής τους σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η συναισθηματική απογοήτευση από τη διάψευση των ελπίδων σας, σας μεταμορφώνει σε εσωστρεφή άτομα που «βλέπουν» τα πάντα μαύρα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι πιθανότητες είναι αυξημένες να σας προκύψουν αισθηματικές συναντήσεις ή εφήμερες γνωριμίες που θα δώσουν χρώμα στη ζωή σας.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα ζήσετε στιγμές πάθους. Το πάθος στη σχέση σας αναζωπυρώνεται και οι επιθυμίες σας λειτουργούν σας καταλύτης στη χημεία της σχέσης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η νοητική κατάσταση θα είναι ταραγμένη και θα επηρεάσει την αισθηματική σας ζωή. Όσοι διατηρούν κρυφές σχέσεις πιθανολογούνται αποκαλύψεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο ρομαντισμός είναι το κλειδί που ανοίγουν την πόρτα της καρδιάς σας. Παραδοθείτε σε παθιασμένες και απαιτητικές σχέσεις.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990