Ερωτικά Ταρώ 23/7/2024

Ερωτικά Ταρώ 23/7/2024
Για Τρίτη 23/7/2024


ΚΡΙΟΣ
Εμφανίζεστε γοητευτικοί με πλούσια συναισθήματα, πρόθυμοι να τα μοιραστείτε με αυτούς που σας αγαπούν και σας δέχονται.

ΤΑΥΡΟΣ
Με κανένα τρόπο δεν θα πρέπει τα προβλήματα της δουλειάς και τα οικονομικά να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σχέση σας δοκιμάζετε και προβλήματα του παρελθόντος επανεμφανίζονται κάνοντας πολύ δύσκολη την αρμονική συνύπαρξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η επιθυμία σας για έρωτα και σεξ περνώντας οι ώρες κορυφώνεται. Δείξτε την αγάπη σας και ζήστε με το σύντροφο ευχάριστες στιγμές.  

ΛΕΩΝ
Διασκεδάστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας. Το βράδυ κάντε μία έκπληξη στον άνθρωπο που σας συντροφεύει! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάποια απωθημένα που έχετε από ένα προηγούμενο δεσμό ενδέχεται να βγουν προς τα έξω, επηρεάζοντας αρνητικά την αισθηματική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ
Οι συνθήκες της σημερινής ημέρας δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για να ζήσετε ευχάριστες στιγμές με τον αγαπημένο σας.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Μην στέκεστε σε  ανούσιες λεπτομέρειες. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Για να συνεχίσει την πορεία του ο δεσμός σας θα πρέπει και οι δύο να κατανοήσετε τα λάθη σας και να προσπαθήσετε να μην επαναληφθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συναισθηματικά η κατάσταση θα είναι εξαιρετική, δίνοντάς σας πολλές ελπίδες για να βελτιώσετε την σχέση σας. Το πάθος ανανεώνει την ερωτική σας ζωή. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στον αισθηματικό τομέα αποφύγετε να παίξετε το ρόλο του μάρτυρα. Μην γοητεύεστε από πρόσωπα που προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν.

ΙΧΘΕΙΣ
Συναισθηματικά περνάτε μία παροδική κρίση. Η σχέση σας δοκιμάζετε αν βασίζεται σε υγιείς βάσεις και αν ανταποκρίνεται στα δικά σας πρότυπα.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990