Ερωτικά Ταρώ 22/7/2024

Ερωτικά Ταρώ 22/7/2024
Για Δευτέρα 22/7/2024


ΚΡΙΟΣ
Για όποιους κατανοήσουν την ανάγκη σας για ελεύθερη αυτοέκφραση, θα περάσουν αξέχαστα και ερωτικά τη σημερινή μέρα μαζί σας.

ΤΑΥΡΟΣ 
Όσοι έχουν κάποια μόνιμη σχέση, θα χρειαστεί να κάνουν κάποιες ανανεωτικές αλλαγές, εάν θέλουν η σχέση τους να γίνει ενδιαφέρουσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Δυσκολεύεστε να γευτείτε ανέμελα τον έρωτα γιατί αντιλαμβάνεστε πρακτικές ανάγκες. Θα έχετε συναισθηματική ανασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Εμφανίζεστε ευαίσθητοι. Οι αβάσιμες υποψίες για τη σχέση σας δεν θα πρέπει να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφο. 

ΛΕΩΝ
Με τον έρωτα να πλανιέται στην ατμόσφαιρα του περιβάλλοντος ξεκινά η βδομάδα. Αν αυτό δεν είναι θετικό τότε τι είναι; 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Σήμερα στρέφετε το ενδιαφέρον σας στην αισθηματική σας ζωή. Τα ερωτικό σας πάθος ‘φουντώνει‘ αλλά… δεν θέλετε να το εκφράσετε.
  

ΖΥΓΟΣ 
Οι απόψεις σας εντυπωσιάζουν τα άτομα που εδώ και μέρες σας γοητεύουν και η εμφάνιση σας, σας βοηθά να κερδίσετε πόντους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Εφαρμόστε έναν συναισθηματικό αυτοέλεγχο. Μην ζητάτε υποχωρήσεις από σύντροφο ή εραστές, ούτε φυσικά να είστε κτητικοί απέναντί τους.  

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις! Εμφανίζονται άτομα που αφυπνίζουν με την παρουσία τους τα συναισθήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γίνεστε ακραίοι επηρεασμένοι απ’ τη στάση του συντρόφου σας. Προσπαθήστε να βρείτε το συντομότερο τη χρυσή τομή.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εμφανίζεστε εκδηλωτικοί προς το σύντροφό σας έχοντας την διάθεση να ξεπεράσετε τυχόν αντιπαραθέσεις και προβλήματα κλόνισε τη σχέση σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι συνθήκες σήμερα, επηρεάζουν την συμπεριφορά και την εμφάνισή σας φέρνοντας ευχάριστα αποτελέσματα στην αισθηματική σας ζωή.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990