Ερωτικά Ταρώ 20/7-21/7/2024

Ερωτικά Ταρώ 20/7-21/7/2024
Για Σαββατοκύριακο 20/7-21/7/2024 


Για Σάββατο 20/7/2024

ΚΡΙΟΣ
Ιδιαίτερα ανεβασμένη προβλέπεται σήμερα η ερωτική σας διάθεση. Ο σύντροφος προκαλεί το πάθος σας και είναι έτοιμος να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες σας!

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι πιθανό να λάβετε κάποιο ερωτικό μήνυμα ή να δεχτείτε ένα τηλέφωνο, που θα ταράξει τα «νερά» της καθημερινότητάς σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η επιβεβαίωση σας μέσα απ’ τους ανθρώπους που έλκουν το ενδιαφέρον σας, είναι ενισχυμένη σήμερα, κατευθύνοντας τις αισθηματικές σας αποφάσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η μέρα σας προικίζει με γοητεία και φέρνει ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο. Πιστέψτε πως η τύχη σ’ αυτό τον τομέα είναι στο πλευρό σας.

ΛΕΩΝ
Εκφράστε συναισθήματα, επιθυμίες και ζήστε ευχάριστες στιγμές.  Το φλερτ και οι εφήμερες καταστάσεις φίλοι μου Λέοντες, τραβούν το ενδιαφέρον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι αναπάντεχες αλλαγές των δεδομένων στην αισθηματική σας ζωή σας  φέρνουν σε θέση αμηχανίας. Αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με τον άνθρωπό σας.

ΖΥΓΟΣ
Ενδιαφερθείτε για τη σχέση σας και κάντε οτιδήποτε κρίνετε απαραίτητο για την ανανέωσή της. Εκδηλώστε την αγάπη σας και κατανοήστε τον άνθρωπό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η συναισθηματική καταπίεση που προέρχεται από το σύντροφο, σας οδηγεί σε περιττά έξοδα και απρόσμενες συμπεριφορές προς το περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή μέρα φέρνει στο προσκήνιο αδικαιολόγητες υποψίες για το σύντροφό σας ή το λιγότερο παράπονα από μέσους σας που τον κουράζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αισθηματική σας ζωή κατά τη διάρκεια της μέρας επηρεάζεται θετικά και αγγίζοντας το τέλειο! Ο σύντροφός σας θα έχει κι αυτός καλή διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα σας παροτρύνει να πάρετε ακραίες αποφάσεις. Οι αποφάσεις αυτές, δεν θα πρέπει να ληφθούν εάν δεν εκφράσατε τα παράπονά σας στο σύντροφο.

ΙΧΘΕΙΣ
Η ανάγκη σας να εκφραστείτε βρίσκει διέξοδο στις αισθηματικές συναντήσεις – αναζητήσεις. Το βράδυ θα θέλετε να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας.


Για Κυριακή 21/7/2024

ΚΡΙΟΣ
Μοιραστείτε μία αγαπημένη σας δραστηριότητα με το σύντροφό σας. Μαγειρέψετε μαζί, φτιάξτε τον κήπο σας, παρακολουθήστε μία ταινία.

ΤΑΥΡΟΣ
Περάστε ευχάριστα με το σύντροφό σας. Το καλό φαγητό, η ατμόσφαιρα και η συμπεριφορά σας κάνουν φέρνουν και πάλι τη σχέση σας σε καλά επίπεδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην προκαλείτε με την συμπεριφορά σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κρατήσετε σταθερή τη θέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ευαισθητοποίηση και οι υπαρξιακές ανησυχίες που έχετε δεν θα πρέπει να εισβάλλουν στη σχέση σας προβληματίζοντας το σύντροφο.

ΛΕΩΝ
Οι επιδράσεις σήμερα σας ωθούν σε μια επαναστατική πορεία στην ερωτική ζωή. Πετάξτε τα δυσάρεστα συναισθήματα και δώστε χρώμα στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορείτε να εδραιώσετε τη θέση σας μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό. Τολμήστε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους.

ΖΥΓΟΣ
Ευχάριστη θα είναι η σημερινή ημέρα για τα αισθηματικά σας. Θα μπορέσετε με άνεση να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διάθεσή σας σήμερα είναι ερωτική! Κάντε ένα δωράκι ή μία έκπληξη στον αγαπημένο/η σας και πλησιάστε τον περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα είναι για εσάς και το σύντροφό σας. Περάστε ευχάριστα, αδιαφορήστε για τα εμπόδια που αισθάνεστε πως υπάρχουν και πορευθείτε μαζί του. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τη σημερινή μέρα απομακρύνετε σκοτούρες και άγχη, να ζήσετε με το σύντροφό σας ευχάριστες στιγμές. Η σχέση σας βρίσκεται σε έναν πολύ καλό δρόμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορεί η παρέα σας να σας βοηθά να ξεφύγετε απ’ τις δυσχέρειες, αλλά ο ερωτικό σας σύντροφος θα θέλει να έχει την αποκλειστικότητα.

ΙΧΘΕΙΣ
Τα έξοδα, οι τρέχουσες επαγγελματικές υποχρεώσεις και οι ανάγκες, διαβρώνουν την ρομαντική σας συμπεριφορά και κλονίζουν το σύντροφο.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990