Ερωτικά Ταρώ 19/7/2024

Ερωτικά Ταρώ 19/7/2024
Για Παρασκευή 19/7/2023


ΚΡΙΟΣ
Κάποιες καταστάσεις, φαίνεται να ανατρέπουν τη διάθεσή σας. Η πορεία των αισθηματικών σας θα εξαρτηθεί σήμερα από εσάς και την υπομονή σας.  

ΤΑΥΡΟΣ
Οι υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν καθόλου ελεύθερο χρόνο με αποτέλεσμα η αισθηματική σας ζωή να κλονίζετε απ’ τα παράπονα του συντρόφου σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στην αισθηματική σας ζωή να ξέρετε πως τα τελεσίγραφα είναι επιβλαβή. Στην πορεία της σχέσης σας θα πρέπει κάποτε να αναγνωρίσετε και τα λάθη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σχέση σας μπορεί σήμερα να κινδυνεύσει με την ακραία σας συμπεριφορά. Η κούραση σας δεν θα πρέπει να μεταβάλει τη στάση σας προς το σύντροφο.

ΛΕΩΝ
Θα δεχθείτε ανοιχτές ερωτικές προκλήσεις από τον επαγγελματικό σας χώρο. Μην αναμείξετε τη δουλειά με τα αισθηματικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σχέση σας με το σύντροφο ομαλοποιείται απ’ τις θετικές συνθήκες και όλα συνωμοτούν με το μέρος σας και σας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ
Θα ξεφαντώσετε μαζί με το ταίρι σας. Περάστε ευχάριστα και απομακρυνθείτε και οι δύο απ’ τις δυσκολίες που εμποδίζουν την ανάπτυξη της σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το άγχος και η ρουτίνα φαίνεται να έχει λυγίσει τα νεύρα σας. Μην ξεσπάτε στον αγαπημένο/η σας καθώς γνωρίζετε πως δεν ευθύνεται γι’ αυτά που περνάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα έχουν σήμερα την ευκαιρία να κάνουν μία ενδιαφέρουσα γνωριμία. Σκεφθείτε καλά πριν ενδώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα εμφανίζεστε εκδηλωτικοί προς το σύντροφό σας έχοντας την διάθεση να ξεπεράσετε τυχόν αντιπαραθέσεις και οποιοδήποτε πρόβλημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα οι περισσότεροι από εσάς θα έχουν μία αυξημένη συναισθηματική ευαισθησία που θα οφείλετε απ’ την πορεία της προσωπικής τους ζωής.

ΙΧΘΕΙΣ
Αποφύγετε τα πολλά λόγια αν πιστέψετε πως ο σύντροφος δεν ανταποκρίνεται όπως θα θέλατε στις ανάγκες σας. Προσαρμοστείτε με τις διαθέσεις του.


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990