Ερωτικά Ταρώ 18/7/2024

Ερωτικά Ταρώ 18/7/2024
Για Πέμπτη 18/7/2023


ΚΡΙΟΣ
Η μέρα εγκυμονεί κινδύνους εξαιτίας της ανασφάλειας και της τάσης σας να τα βλέπετε όλα μαύρα. Προσέξτε να μην προβληματίσετε το σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς ζητάτε. Ελεύθερες σχέσεις με αμφίβολα αποτελέσματα, ή μία μακροχρόνια δέσμευση με προοπτικές εξέλιξης. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια ειλικρινής συζήτηση με το σύντροφο θα βοηθήσει στην ομαλή πορεία της σχέσης σας. Κρατείστε το βράδυ ισορροπίες και μην ενδίδετε σε κόντρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην στέκεστε σήμερα σε λεπτομέρειες εάν θέλετε να ζήσετε τις χαρές του έρωτα. Σήμερα το βράδυ θα ζήσετε στιγμές πάθους και έντασης.

ΛΕΩΝ
Η μέρα είναι καλή για να ενδιαφερθείτε για την εξωτερική σας εμφάνιση και το ντύσιμό σας. Η γοητεία που θα ασκείτε στους άλλους δεν θα περάσει απαρατήρητη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα προβλήματα που μην τα προβάλλετε και στην σχέση σας. Κάποιες υποχρεώσεις σας αναγκάζουν να απομακρυνθείτε για λίγο απ’ το σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα αγαπητοί μου θα βρείτε τον εαυτό σας να αναζήτα κάποια αισθηματική περιπέτειας ή κάποιων ιδιαίτερες απολαύσεις με το σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αγάπη σας για το σύντροφο, σας κάνει κάποιες στιγμές αδικαιολόγητα ανήσυχους τις ώρες που δεν είναι μαζί σας. Χαλαρώστε ξέρει να προστατεύεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η νοητική σας κατάσταση είναι ταραγμένη. Δείξτε με οποιοδήποτε τρόπο την εμπιστοσύνη σας στο σύντροφο και εκφράστε την αγάπη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο σύντροφος ίσως σας φαίνεται λίγο παρορμητικός και έτοιμος για τρέλες! Αφήστε τον να σας παρασύρει με το κέφι και την αγάπη του. Το έχετε ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα αισθανθείτε ασφαλείς μέσα στην αισθηματική σας σχέση και θα προσφέρετε περισσότερα στο σύντροφο. Η συμβίωσή σας μαζί του σας βρίσκει σύμφωνους.

ΙΧΘΕΙΣ
Αισθάνεστε ανανεωμένοι. Η διάθεσή σας γίνεται αντιληπτή από το ταίρι σας. Δημιουργείστε ένα ερωτικό σκηνικό στο δεσμό σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990