Ερωτικά Ταρώ 17/7/2024

Ερωτικά Ταρώ 17/7/2024
Για Τετάρτη 17/7/2024


ΚΡΙΟΣ
Ο σύντροφός σας, φαίνεται πως θα παίξει σημαντικό ρόλο στα οικονομικά και δεν θα είναι και λίγες οι περιπτώσεις που θα θέλει να ακούσετε τη γνώμη του.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα παίζετε με το αντικείμενο του πόθου σας χωρίς να του δίνετε σαφείς ενδείξεις του ενδιαφέροντός σας. Αν δεν σας ελκύει αφήστε τον να αποδράσει.    

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εύνοια θα υπάρξει την σημερινή μέρα στα αισθηματικά σας. Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας στις όποιες προκλήσεις. Εκφράστε την αγάπη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αφήστε τις μελαγχολικές σκέψεις και χαρείτε αυτά που σας δίνονται. Μοιραστείτε πράγματα με το σύντροφο, κάντε εκπλήξεις, κατακτήστε τον!

ΛΕΩΝ
Καταστάσεις πάθους και ανεξέλεγκτων επιθυμιών εμφανίζονται στους περισσότερους από εσάς καθιστώντας τη σεξουαλική έκφραση ανάγκη πρώτου μεγέθους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα θα είστε στοργικοί προς τον σύντροφό σας και θα γίνεται αρκετά προστατευτικοί. Διαφυλάξτε την προσωπική σας ζωή από τρίτους με κάθε τρόπο.

ΖΥΓΟΣ
Τη σημερινή μέρα θα είστε παρορμητικοί στις ερωτικές απολαύσεις. Φροντίστε να μην χαθεί ο ρομαντισμός σας προς τον αγαπημένο/η σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσεγγίστε τον άνθρωπο που κινεί το ενδιαφέρον σας. Η ερωτική σας ζωή γίνεται ελεύθερη και συντροφική. Προβάλλετε την προσωπικότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην είστε σήμερα συναισθηματικά ανασφαλείς. Φανείτε προσεχτικοί σ’ αυτά που θέλετε και σ’ αυτά που αισθάνεστε να εκφράσετε προς το σύντροφο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι συνθήκες σήμερα ευνοούν το ξεκίνημα καινούργιων σχέσεων, αλλά φέρνουν συγκινησιακή ένταση και πάθος σε αρκετούς του ζωδίου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εφαρμόστε έναν συναισθηματικό αυτοέλεγχο και μην ζητάτε υποχωρήσεις από σύντροφο ή εραστές, ούτε φυσικά να είστε κτητικοί απέναντί τους.  

ΙΧΘΕΙΣ
Ξεχάστε τα προβλήματα του παρελθόντος και εξωτερικεύστε τις επιθυμίες σας. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις για να βελτιώσετε τη σχέση σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990