Ερωτικά Ταρώ 16/7/2024

Ερωτικά Ταρώ 16/7/2024

Για Τρίτη 16/7/2024


ΚΡΙΟΣ
Η αισθηματική σας ζωή θα βρεθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Οι καταστάσεις σας κάνουν να ζήσετε τις υπέροχες στιγμές της σχέσης σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η συναισθηματική σας απογοήτευση από την συμπεριφορά του συντρόφου σας απειλεί για μια ακόμα φορά τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όσο προχωρούν οι ώρες της μέρας τόσο και πιο έντονα θα παρουσιάζετε στις ερωτικές σας εκδηλώσεις. Μοναδικές ικανοποιήσεις θα σας συνοδεύσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η επιβεβαίωση σας μέσα απ’ τους ανθρώπους που έλκουν το ενδιαφέρον σας, είναι ενισχυμένη σήμερα, κατευθύνοντας τις αισθηματικές σας αποφάσεις. 

ΛΕΩΝ
Συζητήστε με τον αγαπημένο σας για τα διάφορα προβλήματα που σας απομακρύνουν και μην διστάσετε να υποχωρήσετε για τη συνέχιση της σχέση σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φίλοι μου ενδέχεται να σας βασανίζουν ορισμένες ανομολόγητες ερωτικές επιθυμίες και να αισθάνεστε ανικανοποίητοι απ’ την ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ
Μία φιλική ατμόσφαιρα θα υπάρξει σήμερα στη σχέση σας. Αν όμως δεν φερθείτε όπως θα ΄θελε ο σύντροφός, η ατμόσφαιρα θα «ηλεκτριστεί».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το βράδυ θα είστε αρκετά ευδιάθετοι και θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διασκεδάσετε και να ψυχαγωγηθείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ανάπτυξη μιας έντονης αισθηματική σχέσης είναι πολύ πιθανή για τους περισσότερους από εσάς καθώς η γοητεία τους  δεν θα περάσει απαρατήρητη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχετε την επιθυμία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, αλλά εξετάστε πρώτα αν είναι αληθινά και αν έχει τη διάθεση ο σύντροφος να τα ακούσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ίσως σήμερα να ερωτευτείτε ή να γοητευτείτε από κάποιον από το παρελθόν σας. Ένα μήνυμα αγάπης που περιμένατε έρχεται επιτέλους από μακριά.

ΙΧΘΕΙΣ
Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου κατά τη διάρκεια της μέρας μπορεί να παρουσιαστούν άτομα στον εργασιακό σας χώρο που θα έλξουν το ενδιαφέρον σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990