Ερωτικά Ταρώ 15/7/2024

Ερωτικά Ταρώ 15/7/2024
Για Δευτέρα 15/7/2024


ΚΡΙΟΣ
Συμπεριφερθείτε σήμερα φιλικά μεταξύ σας. Ορισμένοι Κριοί θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σε μία καινούργια γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ 
Οι συνθήκες συνθέτουν το κατάλληλο σκηνικό για να εξελιχθούν κάποιες ευνοϊκές εξελίξεις στα αισθηματικά σας. Αδράξτε τις ευκαιρίες! 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Θα συνειδητοποιήστε πως η αισθηματική σας ζωή έχει ανάγκη από αλλαγές ή ακόμα και από νέα ξεκινήματα. Οι ανοιχτές πληγές αποτελούν γνώμονα σύνεσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας θα αναζητήσετε την  καλύτερη νοητική επικοινωνία με τον σύντροφο. Η στάση σας, βοηθά τη σχέση.

ΛΕΩΝ
Ελέγξτε τις παρορμήσεις σας και αποφύγετε να παρασυρθείτε σε ακραίες συμπεριφορές που θα επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Σήμερα θα θέλετε τη συζήτηση και τη διαλεκτική ρήξη με τον σύντροφό σας. Με την ίδια ευλάβεια θα πρέπει να σέβεστε και τις δικές του απόψεις. 
  

ΖΥΓΟΣ 
Αφιερώστε τη σημερινή μέρα αγαπητοί μου, στους δικούς σας ανθρώπους και προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο φιλικοί προς το σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Οι περισσότεροι θα δώσετε σημασία στην εξωτερική εμφάνιση θέλοντας να τραβήξουν την προσοχή των ατόμων που κινούν το ενδιαφέρον τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή μέρα, εγκυμονεί καβγάδες και διαφωνίες και το ζήτημα είναι κατά πόσο φίλοι μου θα είστε διατεθειμένοι να υποχωρήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στον αισθηματικό τομέα οι καταστάσεις εξελίσσονται θετικά. Η γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη στον φιλικό και ευρύτερα κοινωνικό σας κύκλο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι προσωπικές σας σχέσεις θα κινδυνέψουν εάν δεν κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Ξεφορτωθείτε συναισθηματικά ζητήματα τα οποία έχετε κρατήσει.

ΙΧΘΕΙΣ
Τα αισθηματικά σας ζητήματα φαίνεται να σας απασχολήσουν έντονα κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας. Μην ταράζεστε όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990