Ερωτικά Ταρώ 13/7-14/7/2024

Ερωτικά Ταρώ 13/7-14/7/2024
Για Σαββατοκύριακο 13/7-14/7/2024 


Για Σάββατο 13/7/2024

ΚΡΙΟΣ
Η επανάληψη των καθημερινών σας ασχολιών και οι υποθέσεις ρουτίνας έχουν κουράσει εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ
Η διάθεσή σας σήμερα, επηρεάζεται από έντονα συναισθήματα και ακραίες επιθυμίες που αντανακλούν αρνητικά στη σχέση σας με το σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι συνθήκες και οι καταστάσεις της βραδιάς σήμερα, αυξάνουν την αυτοπεποίθηση σας και σας δίνουν δύναμη για να πλησιάσετε τον άνθρωπο που κινεί το ενδιαφέρον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Περιορίστε τις ανασφάλειές σας. Πλησιάστε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, αφεθείτε ελεύθεροι και όλα θα πάνε καλά μεταξύ σας.

ΛΕΩΝ
Για να συνεχίσει την πορεία του ο δεσμός σας θα πρέπει και οι δύο να κατανοήσετε τα λάθη σας και να προσπαθήσετε να μην επαναληφθούν και πάλι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εάν θέλετε η αισθηματική σας ζωή να βρίσκεστε σε καλά επίπεδα, απογυμνωθείτε. Δείξτε τον πραγματικό σας εαυτό. Προβάλλετε τις απαιτήσεις σας. 

ΖΥΓΟΣ
Την αρμονία που αναζητάτε την βρίσκετε στα πλαίσια της οικογένειάς σας. Ο σύντροφος είναι σε θέση να καταλάβει ανά πάσα στιγμή τις διαθέσεις σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ερωτική σας επικοινωνία θα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα. Μια φιλική κουβέντα μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα εποικοδομητική για τη σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα συναισθήματά σας είναι ακραία. Αναζητάτε αφοσίωση απ’ το σύντροφο αλλά εσείς μάλλον εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η επανάληψη των καθημερινών σας ασχολιών και οι υποθέσεις ρουτίνας έχουν κουράσει εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο. Στηρίξτε ο ένας τον άλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα δικά σας προβλήματα μην τα προβάλλετε στην σχέση. Κάποιες υποχρεώσεις σας αναγκάζουν να απομακρυνθείτε για λίγο απ’ το σύντροφό σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η σημερινή μέρα σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις! Εμφανίζονται κάποια πρόσωπα που αφυπνίζουν με την παρουσία τους τα συναισθήματά σας.


Για Κυριακή 14/7/2024

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα οι περισσότεροι Κριοί μεταβάλλουν τη συμπεριφορά τους προς το σύντροφο όχι όμως τα συναισθήματά τους.

ΤΑΥΡΟΣ
Μπορείτε να ζήσετε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο διαφοροποιώντας αισθηματική σας ζωή. Φροντίστε η συμπεριφορά σας να μην έχει αντίκτυπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι δεσμευμένοι χαίρονται την αρμονία στη σχέση τους. Ενισχύστε την το βράδυ με λιγάκι ‘αλατοπίπερο‘ αφού οι αλλαγές αρέσουν στον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η μοναξιά μπορεί να είναι και δημιουργική όταν αποτελεί προσωπική σας επιλογή. Βρείτε μια ασφαλή διέξοδο για τις αντιθέσεις σας. 

ΛΕΩΝ
Η ανάγκη σας γι' αλλαγή είναι πιθανόν να σας ωθήσουν σε ταραχώδη ζωή με πολυποίκιλες εμπειρίες που όμως δεν θα διαρκέσουν και πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν είστε με τον άνθρωπό σας ευτυχισμένοι μην σας ενδιαφέρει η άποψη των άλλων. Κάποιοι θα ξεχάσουν τα πρότυπα συντρόφου που έχουν θέσει.

ΖΥΓΟΣ
Χαλαρώστε, περιποιηθείτε τον εαυτό σας, την εξωτερική σας εμφάνιση. Ο σύντροφός σας, σας αποδεικνύει την αγάπη του με χίλιους δυο τρόπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κατά τη διάρκεια της μέρας είστε αισιόδοξοι. Η διάθεσή σας, κερδίζει και τον σύντροφό σας και σας παροτρύνει να ζήσετε ευχάριστες στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τη σημερινή μέρα η κύρια φροντίδα σας θα είναι η αισθηματική σας ζωή. Οι ευκαιρίες που σας δίνονται για να την βελτιώσετε δεν είναι και λίγες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Νέες γνωριμίες και φλερτ σας δίνουν ακαταμάχητη γοητεία σήμερα. Με την αισιοδοξία σας βγαίνετε νικητές στο ερωτικό παιχνίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή μέρα στρέφει το ερωτικό σας ενδιαφέρον σε ευμετάβλητους ανθρώπους που θα γνωρίσουν απ’ τον ευρύτερο κοινωνικό τους περίγυρο.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι συναισθηματικές σας διαθέσεις θα είναι έντονες. Θα συνειδητοποιήσετε να εκδηλώνετε «ξένες» προς εσάς επιθυμίες. Αναζητάτε πάθος.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990