Ερωτικά Ταρώ 12/7/2024

Ερωτικά Ταρώ 12/7/2024
Για Παρασκευή 12/7/2023


ΚΡΙΟΣ
Οι συνθήκες της σημερινής ημέρας δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για να ζήσετε ευχάριστες στιγμές με τον αγαπημένο σας.  

ΤΑΥΡΟΣ
Αν διατηρείτε κάποιο δεσμό, η ανάγκη να δώσετε και να πάρετε αγάπη είναι έντονη καθώς η μέρα για εσάς είναι ρομαντική και ερωτική.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις προσωπικές και ερωτικές σας σχέσεις. Εκφράστε συναισθήματα και επιθυμίες και ζήστε ευχάριστες στιγμές.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καινούργιες γνωριμίες θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα δε και κάποιο  νέο πρόσωπο που μπαίνει δυναμικά στη ζωή σας με θετικές προοπτικές.

ΛΕΩΝ
Ο σύντροφός σας ίσως σας φαίνεται λίγο παρορμητικός και έτοιμος για τρέλες! Αφήστε τον να σας παρασύρει με το κέφι και την αγάπη του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα για τους περισσότερους από εσάς φαίνεται πως θα υπάρξει η ευκαιρία στο να αποκτήσουν μια ιδιαίτερη στιγμή με κάποιον που εκτιμούν ιδιαίτερα.

ΖΥΓΟΣ
Οι συγκυρίες, σας κάνουν κοινωνικούς και στρέφουν το ενδιαφέρον σας στο σύντροφο. Η μέρα είναι ευνοϊκή για την αναθέρμανση του δεσμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες για να γνωρίσετε βαθύτερα τον έρωτα. Τις στιγμές που θα ζήσετε, τις αναζητούσατε εδώ και αρκετό καιρό. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εάν δεν θέλετε η ανασφάλεια να εισβάλει και πάλι στη ζωή σας, μην επιστρέψετε σε χαμένες ιστορίες. Εάν επιστρέψετε ξεκαθαρίστε για ποιο λόγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
​ Καθώς φαίνεται η σχέση θα περάσει από εμπόδια και δυσκολίες. Η στάση σας είναι εριστική και εσείς κουρασμένοι απ’ τις υποχρεώσεις σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι αισθηματικές συναντήσεις των ημερών που πέρασαν, θα σας επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά. Ελέγξτε το οποιοδήποτε ισχυρό σας συναίσθημα.  

ΙΧΘΕΙΣ
Από μία καινούργια και διαφορετική οπτική γωνία θα πρέπει να προσεγγίσετε την αισθηματική σας ζωή για να αντιμετωπίσετε τις ανασφάλειες και τις φοβίες σας.


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990