Ερωτικά Ταρώ 11/7/2024

Ερωτικά Ταρώ 11/7/2024
Για Πέμπτη 11/7/2023


ΚΡΙΟΣ
Οι απόψεις σας εντυπωσιάζουν τα άτομα που εδώ και μέρες σας γοητεύουν και η εμφάνιση σας, σας βοηθά να κερδίσετε πόντους!

ΤΑΥΡΟΣ
Τα συναισθήματα του συντρόφου θα σας αναστατώσουν και θα νιώσετε μεγάλη συγκίνηση. Θα αναζητήσετε την ικανοποίηση!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τη σημερινή μέρας το κυριαρχικό στοιχείο θα είναι το συναίσθημα. Ευχάριστες στιγμές να αναμένετε το βράδυ με το σύντροφό σας.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν διατηρείτε κάποιο δεσμό, η ανάγκη να δώσετε και να πάρετε αγάπη είναι έντονη καθώς η μέρα για εσάς είναι ρομαντική και ερωτική.

ΛΕΩΝ
Το αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης καταπιεστικής σας συμπεριφοράς, είναι η αδιαφορία του συντρόφου στα επαγγελματικά σας αδιέξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σχέση σας βελτιώνετε κατά πολύ και ξεπερνιούνται τα προβλήματα. Τα συναισθήματά σας γίνονται αποδεκτά απ’ τον ερωτικό σας σύντροφο.  

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ξεφαντώσετε μαζί με το ταίρι σας και αγαπημένους φίλους. Αφήστε πίσω τα προβλήματα και διασκεδάστε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρκετοί θα αποφασίσετε για ένα δεσμό, που εξυπηρετεί, υλιστικές ανάγκες ή κοινωνική άνοδο. Αν δεν υπάρχει συναίσθημα, είναι σίγουρη η αποτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ίσως βρείτε τον εαυτό σας κτητικό προς τον σύντροφο. Αν θέλετε να διατηρήσετε ισορροπίες θα πρέπει να προσέξετε πολύ το πως συμπεριφέρεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα στρέφετε το ενδιαφέρον σας στην αισθηματική σας ζωή. Τα ερωτικό σας πάθος ‘φουντώνει‘ αλλά… δεν θέλετε να το εκφράσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν θα πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να βγάλει συμπλέγματα προς το σύντροφο και ανασφάλειες συναισθηματικής φύσεως.

ΙΧΘΕΙΣ
Επικοινωνήστε με το σύντροφό σας και βρείτε λύσεις στα προβλήματα που εδώ και καιρό σας απασχολούν και θολώνουν τα ‘νερά‘ της σχέσης σας. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990