Ερωτικά Ταρώ 9/7/2024

Ερωτικά Ταρώ 9/7/2024
Για Τρίτη 9/7/2024


ΚΡΙΟΣ
Αποφύγετε να δώσετε μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ αυτές που πραγματικά έχουν τα λόγια του συντρόφου σας. Προτιμήστε το διάλογο.

ΤΑΥΡΟΣ
Εμφανίζεστε με λιγότερες απαιτήσεις. Η συντροφικότητα είναι το απαιτούμενο και η ευγενική σας συμπεριφορά αμβλύνει τα προβλήματα της σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν το ταίρι σας αντιμετωπίζει κάποιες δεσμεύσεις, θα πρέπει να φερθείτε με ειλικρίνεια και θάρρος, αναλαμβάνοντας την ευθύνη των πράξεών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δυσκολεύεστε να γευτείτε ανέμελα τον έρωτα γιατί αντιλαμβάνεστε πρακτικές ανάγκες. Οι καταστάσεις σας δημιουργούν ανασφάλεια.

ΛΕΩΝ
Μια εξέλιξη συναισθηματικού χαρακτήρα σας ευαισθητοποιεί. Ορισμένα εμπόδια σας ωθούν σε κρυφές συναντήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα προσφέρετε για μία βόλτα έξω από την πόλη με το σύντροφο. Χαρείτε τις ομορφιές της φύσης και κάντε ότι θέλετε για τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ
Αν πιστεύετε πως είστε ο ένας για τον άλλον μην αφήσετε τα προβλήματα να διαβρώσουν τη σχέση. Βρείτε λύσεις και μην ξεσπάτε στο σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα είστε παθιασμένοι για τον έρωτα. Ο σύντροφός σας θα πρέπει να είναι ικανός να ανανεώνει το ενδιαφέρον σας αν θέλει να σας κρατήσει κοντά του.  

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έντονα συναισθήματα και διαθέσεις καλείστε να αντιμετωπίσετε από τον σύντροφό σας. Να είστε έτοιμοι να ακούσετε τα παράπονά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν δεν είστε διατεθειμένοι εσείς, ή ο σύντροφος να δώσετε κάποια ευκαιρία στη σχέση θα φτάσει η στιγμή που θα τραβήξετε διαφορετικούς δρόμους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν είστε σε αναζήτηση συντρόφου ή ψάχνετε για νέες αγάπες οι περιστάσεις σας ευνοούν. Βγείτε, διασκεδάστε, αποκαλύψτε συναισθήματα.

ΙΧΘΕΙΣ
Μία ημέρα γεμάτη δραστηριότητα και δυναμισμό! Αξιοποιείστε το χρόνο σας επιλύνοντας τυχόν διαφορές με το σύντροφό σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990