Ερωτικά Ταρώ 8/7/2024

Ερωτικά Ταρώ 8/7/2024
Για Δευτέρα 8/7/2024


ΚΡΙΟΣ
Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε την αισθηματική σας ζωή. Διασκεδάστε με το σύντροφό σας ζήστε μαζί του όμορφες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ 
Επηρεάζεστε έντονα απ’ την στάση τους συντρόφου σας και οδηγείστε σε ακραίες συμπεριφορές που θα φέρουν προβλήματα στη σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Στα αισθηματικά επικρατεί μία χαώδη κατάσταση καθώς απ’ τη μία αναζητάτε συγκινήσεις και απ’ την άλλη μία σχέση που θα σας προσφέρει ασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Στα ερωτικά και στα θέματα συντροφικής ζωής θα είστε ευνοημένοι. Το βράδυ κάποιο πρόσωπο απ’ το φιλικό περιβάλλον θα έλξει το ενδιαφέρον σας.

ΛΕΩΝ
 Η διάθεσή σας, θα επηρεαστεί αρνητικά απ’ τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και θα έχει άμεσο αντίκτυπο και στη σχέση σας με το σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η μέρα σήμερα θα είναι ευχάριστη! Γοητευτικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα αναστατώνουν την ανούσια καθημερινότητά σας. 
  
ΖΥΓΟΣ 
Ευκαιρίες εμφανίζονται και για τους δεσμευμένους αλλά και για τους αδέσμευτους. Η σημερινή μέρα, σας βοηθά να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η συντροφικότητα και η κατανόηση θα είναι τα στοιχεία που θα σας ελκύουν, αλλά και θα προσφέρετε σήμερα μέσα από τη σχέση σας.. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε την σχέση σας. Αποστασιοποιηθείτε διατηρώντας μια δίκαιη θέση πριν πάρετε αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα εμφανίζεστε προσεχτικοί και αναλυτικοί στην ερωτική έκφραση προσπαθώντας να καταλάβετε τις διαθέσεις του συντρόφου σας.   

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσέξτε γιατί η επιθυμία σας για αποδέσμευση ή ελεύθερη έκφραση του έρωτα θα προκαλέσει αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Υπάρχει ο κίνδυνος επιπόλαιης κίνησης ή απόφασης για αρκετούς από εσάς που ονειρεύονται την ανεξαρτησία τους και θέλουν διαζύγιο.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990