Ερωτικά Ταρώ 6/7-7/7/2024

Ερωτικά Ταρώ 6/7-7/7/2024

Για Σαββατοκύριακο 6/7-7/7/2024 


Για Σάββατο 6/7/2024

ΚΡΙΟΣ
Οι επιθυμίες σας συνδυάζονται αρμονικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου προτρέποντας να ζήσετε ευχάριστες και έντονες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ
Συναντήσεις με άτομα που κινούν το ερωτικό σας ενδιαφέρον και απρόσμενες γνωριμίες, θα παίξουν θετικό ρόλο στη διάθεση σας σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια εξέλιξη συναισθηματικού χαρακτήρα είναι πιθανό να σας ευαισθητοποιήσει. Ορισμένα εμπόδια σας ωθούν σε κρυφές συναντήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η συμπεριφορά σας αντανακλά μία θετική εικόνα προς το περιβάλλον. Κερδίζετε συναισθηματικά τον άνθρωπο που κινεί το ενδιαφέρον σας.

ΛΕΩΝ
Οι αντιθέσεις απ’ τη μία σας απομακρύνουν και απ’ την άλλη κάνουν τη σχέση σας ενδιαφέρουσα. Κάντε περισσότερες προσπάθειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν θα πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να βγάλει συμπλέγματα και ανασφάλειες συναισθηματικής φύσεως, εκτός και αν θέλετε να μείνετε μόνοι.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα υπάρχουν αρκετές προοπτικές για να βελτιώσετε τα αισθηματικά σας. Δείξτε προσοχή και διπλωματία στον έγγαμο βίο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η γοητεία σας εκπέμπει στο χώρο ερωτικά μηνύματα. Θα έχετε την ευκαιρία άλλοι να αναπτύξουν δεσμό και άλλοι να φλερτάρετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο δεσμός σας θα κινδυνέψει εάν δεν κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Χρησιμοποιήστε διπλωματία και εκδηλώστε τα συναισθήματα σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ίσως να αισθανθείτε ανικανοποίητοι με την προσωπική σας ζωή. Αποφύγετε τα πολλά λόγια αν πιστέψετε πως ο σύντροφος δεν ανταποκρίνεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Συναισθηματικά θα είστε ταραγμένοι καθώς ένα πάθος, ολοένα και αυξάνεται και γίνεται ανεξέλεγκτο δημιουργώντας σας περιπέτειες!

ΙΧΘΕΙΣ
Αισθηματικά αντιμετωπίσατε ήδη τις λανθασμένες σας επιλογές. Μην πέσετε ξανά σε λάθη και μην παρασύρεστε από ακατάλληλα πρόσωπα.


Για Κυριακή 7/7/2024

ΚΡΙΟΣ
Εμφανίζεστε ανασφαλείς σχετικά με τα όσα έχετε να δώσετε και θα έχετε εμμονές όσον αφορά τα λάθη παρελθόντος σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Τα δεδομένα της μέρας είναι πολύ πιθανόν να σας προβληματίσουν, φορτώνοντάς σας με άγχος, ανασφάλεια και συναισθηματική αστάθεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι επιδράσεις σήμερα, σας κάνουν εγωκεντρικούς. Η στάση αυτή θα επηρεάσει αρνητικά σήμερα τη σχέση σας με το σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Βρίσκετε τον εαυτό σας να εκτιμά τις δημιουργικές και εκφραστικές του ικανότητες. Εγκαρδιότητα στη σχέση σας και μία ανάγκη έκφρασης.

ΛΕΩΝ
Μην απογοητεύεστε απ’ τις διακυμάνσεις της συμπεριφοράς του συντρόφου. Μην στρέφετε το βλέμμα σας και πάλι αλλού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η νεανική σας εμφάνιση προσελκύει τον θαυμασμό του περιβάλλοντος. Μην διστάζετε να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις …προθέσεις σας!

ΖΥΓΟΣ
Το να κλειστείτε στον εαυτό σας είναι βέβαιο πως δεν βοηθά την πορεία της σχέσης σας. Δείξετε στο σύντροφο τι σας ενοχλεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου, κάποιο άτομο θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Μία παρόρμηση θα σας οδηγήσει στη δημιουργία δεσμών. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εκφράστε τα βαθύτερα συναισθήματά σας και να είστε βέβαιοι πως θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Διώξτε τις σκοτούρες και χαρείτε τις στιγμές που σας προσφέρονται. Οι περισσότεροι θα νιώσουν την αγάπη του συντρόφου τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα είστε γοητευτικοί! Η μέρα σας δίνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα στην αισθηματική σας ζωή και εσείς θα πρέπει να τα εκμεταλλευτείτε!

ΙΧΘΕΙΣ
Οι επιθυμίες και ο ρομαντισμός θα σας μεταβάλλουν, με αποτέλεσμά να ¨καταδιώξετε¨ και να κερδίσετε τον άνθρωπο που επιθυμείτε.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990 
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990