Ερωτικά Ταρώ 5/7/2024

Ερωτικά Ταρώ 5/7/2024
Για Παρασκευή 5/7/2023


ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή βραδιά σας βοηθά να αντιμετωπίσετε τα αισθηματικά σας προβλήματα. Γοητεύετε και πάλι και κερδίζετε τον άνθρωπο σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα δημιουργεί ένα ερωτικό σκηνικό! Πλούσιος φαίνεται να είναι την σημερινή ημέρα ο συναισθηματικός σας κόσμος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Φαίνεται να αναζητάτε σήμερα κάτι διαφορετικό και περιπετειώδες καθώς είστε ανοιχτοί και πάλι σε διάφορους πειραματισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο δυναμισμός που βγάζει ο σύντροφός σας, φαίνεται πως σας ενοχλεί. Φανείτε προσεχτικοί και μην του πηγαίνετε συνεχώς …κόντρα.

ΛΕΩΝ
Το Σύμπαν …συνωμοτεί και πάλι μαζί σας φροντίζοντας με τον τρόπο του να βελτιώσει περισσότερο την αισθηματική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε ευαίσθητοι και συναισθηματικοί και αναζητάτε ασφάλεια. Τα γεγονότα της βραδιάς συνωμοτούν και σκηνοθετούν ότι καλύτερο για εσάς.

ΖΥΓΟΣ
Η συναισθηματική απογοήτευση και η διάψευση των ελπίδων σας, ενδέχεται να σας μεταμορφώσουν σε εσωστρεφή άτομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η μέρα σας προτρέπει να εκδηλώσετε την αγάπη σας. Εάν η σχέση σας περνά κρίση μπορείτε να αναπροσαρμόσετε αυτή την κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Περνώντας οι ώρες τόσο και πιο έντονα θα παρουσιάζετε στις ερωτικές σας εκδηλώσεις. Σας προσφέρονται ευχάριστες στιγμές και ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι καθημερινές υποχρεώσεις δεν αφήνουν ελεύθερο χρόνο και η αισθηματική σας ζωή να κλονίζετε απ’ τα παράπονα του συντρόφου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην δημιουργείτε αρνητικές προϋποθέσεις για να υπάρξει ένταση στην αισθηματική σας ζωή. Προγραμματίστε για το βράδυ μία ρομαντική έξοδο.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα θα έρθουν στη ζωή σας εντυπωσιακές γνωριμίες. Αποφύγετε να επενδύσετε συναισθηματικά και πάλι με την πρώτη ματιά. 


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990