Ερωτικά Ταρώ 4/7/2024

Ερωτικά Ταρώ 4/7/2024
Για Πέμπτη 4/7/2023


ΚΡΙΟΣ
Τα μοιραία πάθη και η έλλειψη αυτοσυγκράτησης, χρωματίζουν και πάλι την αισθηματική σας ζωή. Η σεξουαλικότητά σας μεγιστοποιείται!

ΤΑΥΡΟΣ
Αναδεικνύεται ο δυναμισμός και το χιούμορ σας. Μπορείτε να γοητεύσετε το ταίρι σας και να βγείτε νικητές στο παιχνίδι της αγάπης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα βρείτε τον εαυτό σας να διασκεδάζει με κάποια παλιά γνωριμίας. Ίσως να αισθανθείτε την ανάγκη ανάπτυξης σεξουαλικής σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Συναισθηματική αρμονία και κάποια ικανοποίηση θα αποτελέσουν ένα σύντομο αλλά ευχάριστο σήμερα. Αναζητάτε πάθος!

ΛΕΩΝ
Χρειάζεται υπομονή και απ’ τις δύο πλευρές για να διατηρηθεί ο δεσμός σας. Η μέρα σας δημιουργεί συγκινησιακές εκρήξεις.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αρκετοί από εσάς, ανακαλύπτουν για τον εαυτό τους πράγματα που δεν ήξεραν, όπως, περίεργες αντιλήψεις στον έρωτα.  

ΖΥΓΟΣ
Η μέρα μπλοκάρει κάποιους από εσάς να προβάλλουν τα συναισθήματά τους και κάποιους άλλους τους κάνει μελαγχολικούς με τάσεις απομόνωσης. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες για να γνωρίσετε βαθύτερα τον έρωτα. Τις στιγμές που θα ζήσετε, τις αναζητούσατε εδώ και αρκετό καιρό. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι σημαντικός να ψυχαγωγηθείτε. Η ανάπτυξη μιας έντονης αισθηματική σχέσης είναι πολύ πιθανή για τους αδέσμευτους. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το Σύμπαν …συνωμοτεί με το μέρος σας φροντίζοντας με τον τρόπο του να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την αισθηματική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν χειριστείτε σωστά τα θέματα που κλονίζουν τη σχέση σας, τότε η μέρα θα είναι γεμάτη ικανοποιήσεις και θα υπάρξει σύσφιξη του δεσμού. 

ΙΧΘΕΙΣ
Εκφράστε συναισθήματα, επιθυμίες και ζήστε ευχάριστες στιγμές.  Το φλερτ και οι εφήμερες καταστάσεις, τραβούν το ενδιαφέρον σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990