Ερωτικά Ταρώ 3/7/2024

Ερωτικά Ταρώ 3/7/2024
Για Τετάρτη 3/7/2024


ΚΡΙΟΣ
Η σχέση σας με το σύντροφο κινδυνεύει αν αφήσετε τις εντάσεις που μπορεί να ξεκινήσουν για ασήμαντους λόγους να σας απομακρύνουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Η κατάσταση στον αισθηματικό τομέα θα είναι πολύ καλή. Αν είστε ελεύθεροι, κάποιες απρόοπτες γνωριμίες θα σας συναρπάσουν.  

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι καταστάσεις σήμερα αναμένονται έντονες για εσάς. Το άγχος σας αποδυναμώνει και σας κάνει επιρρεπείς σε συγκρούσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φροντίστε να μην έχετε ψευδαισθήσεις με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Γίνεστε αναίτια εριστικοί μαζί του.

ΛΕΩΝ
Για να μην προκύψουν προβλήματα αισθηματικά, βρείτε τρόπους για να αποδεσμευτείτε απ’ τις προσωπικές σας καταπιέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα η διάθεσή σας δεν θα είναι και τόσο καλή. Θα οξύνετε τα πνεύματα και φέρετε σύγχυση στη σχέση σας με το σύντροφο.

ΖΥΓΟΣ
Καινούργιες γνωριμίες θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα δε και κάποιο  νέο πρόσωπο που μπαίνει δυναμικά στη ζωή σας με θετικές προοπτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι συνθήκες σήμερα, σας κάνουν κοινωνικούς και στρέφουν το ενδιαφέρον σας στο σύντροφο. Η μέρα είναι ευνοϊκή για τα αισθηματικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι συνδυασμοί καταστάσεων δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για την ανάπτυξη εφήμερων σχέσεων. Εάν είστε αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Λίγο βαρύ προβλέπεται να είναι το κλήμα. Η κατάσταση αυτή δεν θα πρέπει να χαλάσει τη διάθεσή σας ή την αισθηματική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Διασκεδάστε με τον αγαπημένο σας. Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά καλή και η σχέση σας επανέρχεται και πάλι στα επιθυμητά επίπεδα.

ΙΧΘΕΙΣ
Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στην συμπεριφορά σας, απέναντι σε ερωτικά πρόσωπα και να μην πιστέψετε πως έχετε κυριαρχία ή σας ανήκουν.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990