Ερωτικά Ταρώ 2/7/2024

Ερωτικά Ταρώ 2/7/2024
Για Τρίτη 2/7/2024


ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή μέρα θα φέρει στη ζωή σας εντυπωσιακές γνωριμίες. Αποφύγετε να επενδύσετε συναισθηματικά σε ασταθή πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο έρωτας σας βοηθά να βρείτε τον πραγματικό σας εαυτό. Εκφράζεστε, αποκαλύπτεστε και τολμάτε να ζήσετε τον έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι συκυρίες αυξάνουν τις πιθανότητες ανάπτυξης υγιών σχέσεων στους αδέσμευτους Διδύμους, αρκεί να αποβάλλουν τον εγωισμό τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή μέρα φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το ενθουσιασμό και τη γοητεία σας έλκοντας καινούργια πρόσωπα.

ΛΕΩΝ
Αποφύγετε να κάνετε συνεχώς κριτική. Η συμπεριφορά σας, απομακρύνει ολοένα και περισσότερο τον αγαπημένο σας απ’ τη σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Συνειδητοποιείτε πως διανύετε μία εποχή που θα πρέπει να είστε υποχωρητικοί. Αφήστε τα παράπονα και δουλέψτε για το δεσμό.

ΖΥΓΟΣ
Θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις ερωτικές σας σχέσεις. Εκφράστε συναισθήματα και επιθυμίες και ζήστε ευχάριστες στιγμές.   

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για τους περισσότερους από εσάς θα υπάρξει η ευκαιρία στο να αποκτήσουν μια ιδιαίτερη στιγμή με κάποιον που εκτιμούν ιδιαίτερα.  

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή μέρα σας κάνει ακόμα πιο γοητευτικούς μαγεύοντας τόσο το σύντροφό σας όσο και κάποια πρόσωπα απ’ την εργασία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι αναποδιές που παρουσιάζονται στα επαγγελματικά να μην μεταφέρονται και στα προσωπικά. Το βράδυ θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα με την πρώτη ματιά φίλοι μου ερωτεύεστε! Πετάτε στα σύννεφα, εκφράζεστε και δεν σας ενδιαφέρει το αύριο της αισθηματικής σας ζωής. 

ΙΧΘΕΙΣ
Οι ανασφάλειές σας, τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, εισβάλλουν κάνοντάς σας απόμακρους προς τον άνθρωπό σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990