Ο Ερμής στο Λέοντα 2/7/2024

Ο Ερμής στο Λέοντα 2/7/2024
Ο Ερμής, ο πλανήτης που επηρεάζει τις επικοινωνίες, καθώς και το γραπτό και προφορικό λόγο, αλλά και τις μεταφορές και τα μέσα μεταφορών, όπως και τις συναλλαγές μέσων και των μεταφορών, των συναλλαγών, στις 2/7/2024 και ώρα 15:50 περνά στο Ζώδιο του Λέοντα όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 26/7/2024 και ώρα 01:43 το ξημέρωμα. 

Η διέλευση του Ερμή απ’ το πέμπτο κατά σειρά Ζώδιο του Ζωδιακού το Λέοντα δίνει έμφαση στην εξωτερίκευση των «θέλω», των απαιτήσεων, δραματοποιεί τον προφορικό και γραπτό λόγο, κάνει την έκφραση θεατρική και ευνοεί επικοινωνιακά Κριούς, Λέοντες, Τοξότες αλλά και Δίδυμους, Ζυγούς, αλλά μπλοκάρει επικοινωνιακά Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους.
Σε σχέση με το Ωροσκόπιο της Ελλάδας, το πέρασμα του Ερμή απ’ το Λέοντα και 2ο και 4ο Οίκο, βοηθά τη χώρα μας στην επικαιρότητα θέματα που αφορούν συγκοινωνίες, ΜΜΕ, τηλεπικοινωνίες, οδικό δίκτυο αλλά και στην προβολή αγροτικών, γεωργικών προϊόντων, της ομορφιάς του εδάφους, των θαλασσών και ακρογιαλιών της. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Για τη διέλευση του Ερμή απ’ το Ζώδιο του Λέοντα και τις επιπτώσεις που φέρνει στο Ωροσκόπιο σας, στις επαφές με σύντροφο, συνεργάτες αλλά και στις οικονομικές σας κινήσεις καλέστε μας στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990