Αυτός είναι ο Λέων καρδιά μου

Αυτός είναι ο Λέων καρδιά μου
Από 22/7/2024 10:44 π.μ. μέχρι τις 22/8/2024 17:56 μ.μ. θα βρισκόμαστε στο Ζώδιο του Λέοντα. Ας δούμε μερικά σύντομα περιγραφικά χαρακτηριστικά αυτού του Ζωδίου για να το γνωρίσουμε καλύτερα!


Ο τρόπος που επικοινωνεί : Επικοινωνεί με τρόπο ευθύ και άμεσο αλλά συχνά υπερεκτιμά καταστάσεις προς όφελός του, ενώ μία εγωιστική διάθεση διακρίνεται προς τις συναναστροφές του.

Ο σύντροφος που αναζητά : Με το Ζώδιο του Υδροχόου να είναι απέναντι, αναζητά έναν σύντροφο ανεξάρτητο και φιλικό και εντυπωσιάζεται από πρόσωπα εκκεντρικά.

Οι φοβίες και οι ενοχές του : Είναι άτομα με ισχυρή προσωπικότητα και αναζητούν τον θαυμασμό του περίγυρου και σίγουρα δεν αντέχουν μία απομόνωση τους.

Το πως διαχειρίζεται τα κεφάλαιά του : Χρειάζεται σύνεση και ιδιαίτερη προσοχή στο χειρισμό κεφαλαίων ώστε να μην έχουν απώλειες ή εσφαλμένες τοποθετήσεις. Καλό θα είναι να αναζητούν τη γνώμη ενός ειδικού πριν προχωρήσουν σε οιαδήποτε επένδυση.

Το επάγγελμα που του ταιριάζει : Στο Λέοντα ταιριάζουν επαγγέλματα που θα προβάλλουν το άτομό του. Του ταιριάζουν καλλιτεχνικά επαγγέλματα και αρμοδιότητες διοικητικές στο χώρο των επιχειρήσεων.

Το σπίτι και η διακόσμηση του : Τα σπίτι και οι προσωπικοί του χώροι, είναι άνετοι, διακοσμημένοι με έπιπλά και αντικείμενα αξίας ενώ οι χρωματικοί συνδιασμοί είναι έντονοι και ζεστοί ταυτόχρονα.

Ποιες είναι οι έμφυτες ικανότητες του : Οι Λέοντες έχουν έμφυτη ικανότητα δημιουργίας και γενικά είσαι αισιόδοξοι στην πορεία της ζωής τους.

Το Κάρμα του : Η φλογερή ατομικότητα των Πεδινών Ινδιάνων τους τοποθετεί κάτω από την κυριαρχία του Ήλιου και του Λέοντα. Ακόμα και ο χορός του Ήλιου (που συμπεριλαμβάνει την τελετουργία τρυπήματος του στήθους), που γινόταν κάθε καλοκαίρι συνοψίζει το πάθος και το σθένος του Λέοντα. 
Από την Μαρία Μιχαήλου

Τηλ. 14990
Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα μυστικά για το Λέοντα κάλεσε με στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990