Ζώδια 26/6/2024

Ζώδια 26/6/2024
Ζώδια 26/6/2024

ΤΕΤΑΡΤΗ 26/6


ΚΡΙΟΣ
Θα εμφανιστείτε αποφασιστικοί και ιδιαίτερα δυναμικοί θέλοντας να εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Θα συνειδητοποιήσετε πως η συναισθηματική ταλαιπωρία που περνάτε οφείλετε στις επιλογές σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Η σκέψη σας, θα είναι τώρα στραμμένη σε οικονομικά και περιουσιακά θέματα. Μια συναισθηματική αντίθεση ίσως σας χαλάσει προσωρινά τη διάθεση. Η υποψία σας κάνει ν' αρνείστε την αγάπη και τις ευχάριστες στιγμές. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Χρειάζεται υπομονή και απ’ τις δύο πλευρές για να διατηρηθεί ο δεσμός σας. Η μέρα σας δημιουργεί συγκινησιακές εκρήξεις. Εφαρμόσετε κάθε πρακτική ιδέα που έχετε. Έτσι θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα και θα μπορέσετε να εναρμονιστείτε πλήρως με τους καθημερινούς σας ρυθμούς. Η μέρα είναι καλή για να ενδιαφερθείτε για την εξωτερική σας εμφάνιση. 

ΛΕΩΝ
Οι αλλαγές θα σας επηρεάσουν καθώς θα αναγκαστείτε θέλοντας και μη να προσαρμοστείτε στις νέες καταστάσεις. Οι περισσότεροι αναζητάτε μία ρομαντική σχέση. Η ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι είναι αρκετά ευχάριστη για τους δεσμευμένους. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι κτητικές τάσεις του συντρόφου σας, ενδέχεται να σας απομακρύνουν. Μην στέκεστε σε ασήμαντες. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας. Στη δουλειά, βάλτε τη λογική σας να «δουλέψει» αποφεύγοντας να αναμείξετε τα συναισθήματά σας. 

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα, επιτρέποντάς σας να πλησιάσετε μία διαφορετική πραγματικότητα. Το βράδυ θα βρεθείτε σε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα κυριεύσετε τον χώρο με την γοητευτική σας παρουσία και τη σιγουριά σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για να ξεπεράσετε τις εντάσεις, συμπεριφερθείτε φιλικά. Κάποιοι από εσάς θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σε μία καινούργια γνωριμία. Διάφορες δουλειές του σπιτιού ή του γραφείου, θα πρέπει να κάνετε τώρα, και κυρίως να φροντίσετε να είναι καθαρός και τακτοποιημένος ο χώρος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάποιες ώρες της σημερινής μέρας ενδέχεται να αισθανθείτε γύρω σας αρκετά εμπόδια που δεν σας επιτρέπουν να δραστηριοποιηθείτε κατάλληλα. Προσπαθήστε για έναν ουσιαστικό διάλογο και επικοινωνία που βασίζετε στην αλληλοκατανόηση. Η σχέση σας δοκιμάζεται. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάθε προσπάθεια ή έργο που θα ξεκινήσετε, όσο απραγματοποίητο και αν φαίνεται θα έχει διάρκεια στο μέλλον. Οι πλανητικές θέσεις σας δημιουργούν προβλήματα αισθηματικής φύσης. Αποφύγετε τις φιλονικίες ή τους καυγάδες με το σύντροφό σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην φορτίζετε αρνητικά την ατμόσφαιρα στο δεσμό σας με περιουσιακά και οικονομικά ζητήματα. Οι διαφορές σας, σας αλληλοσυμπληρώνουν. Θα πρέπει όμως να είστε προσεχτικοί στις δαπάνες σας και να αποφύγετε τις άσκοπες αγορές.

ΙΧΘΥΣ
Ιδιαίτερη βαρύτητα φαίνεται να έχουν σήμερα οι προσωπικές κοινωνικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Σας δίνονται οι ευκαιρίες που αναζητούσατε να χαρείτε τον Έρωτα και να αποδράσετε με το σύντροφο. Πραγματοποιείστε το!

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990