Ζώδια 25/6/2024

Ζώδια 25/6/2024
Ζώδια 25/6/2024

ΤΡΙΤΗ 25/6


ΚΡΙΟΣ
Ίσως σήμερα να μην μπορέσετε να αποφύγετε τον έντονο εσωτερικό ανταγωνισμό από τις ενέργειες των συναδέλφων σας. Εσείς και ο σύντροφός σας όπου και αν πάτε τραβάτε τα βλέμματα. Θέστε στη ζωή σας καινούργιες βάσεις και να σκέφτεστε θετικά!

ΤΑΥΡΟΣ
Κάποιες κοινωνικές σας υποχρεώσεις φαίνεται πως θα είναι στο επίκεντρο της σημερινής σας ημέρας. Αισθάνεστε πως ο έρωτας σας απελευθερώνει. Εκδηλώστε αυτά που αισθάνεστε στο σύντροφο, που και αυτός έχει διάθεση για έντονες στιγμές!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η νεανική σας εμφάνιση προσελκύει τον θαυμασμό του περιβάλλοντος. Μην διστάζετε να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις …προθέσεις σας! Καλή ημέρα για να συγκεντρωθείτε στις δουλειές και στις υποχρεώσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα κέρδη σας προβλέπονται αυξημένα εάν η απασχόληση σας σχετίζεται με τον καλλιτεχνικό τομέα. Διαφυλάξτε την προσωπική σας ζωή από τρίτους οι οποίοι θέλουν να μάθουν πράγματα. Δείξτε την αγάπη σας στο σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ
Με τεντωμένα τα νεύρα μόνο σύγχυση θα καταφέρετε να προκαλέσετε και όχι να βρείτε λύσεις στα επαγγελματικά σας. Εμφανίζεστε ευαίσθητοι και ευάλωτοι. Οι αβάσιμες υποψίες που θα κυριαρχήσουν δεν θα πρέπει να επηρεάσουν τη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εάν σκέφτεστε να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό ή καλλιτεχνικό ξεκινήστε από σήμερα τις προσπάθειές σας. Ελέγξτε τις παρορμήσεις σας, αλλά μην διστάζετε να εκφράσετε ο ένας στον άλλον τα συναισθήματά του και τις επιθυμίες του.

ΖΥΓΟΣ
Δώστε ιδιαίτερη σημασία στις πράξεις σας και αποφύγετε τα πολλά λόγια και τις άσκοπες συζητήσεις. Παραδεχτείτε πως οι ανασφάλειες και οι φόβοι σας για το μέλλον έχουν κλονίσει το δεσμό σας. Για να μην δημιουργηθούν προβλήματα, αλλάξετε στάση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το άγχος των τελευταίων ημερών κάνει την εμφάνισή του με διάφορες ενοχλήσεις που δεν σας αφήνουν να ηρεμίσετε. Αισθήματα πληρότητας θα έρθουν μέσα από τη σχέση σας αν και θα αναζητάτε περισσότερες ελευθερίες. Εκδηλώσετε την αγάπη σας στο σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αποφύγετε συζητήσεις προσωπικού χαρακτήρα με άτομα που δεν τα γνωρίζετε αρκετό χρονικό διάστημα. Μην μεταφέρετε το άγχος των επαγγελματικών σας ζητημάτων στο ταίρι σας. Άλλωστε δεν ευθύνεται… Τολμήστε μία εκ βαθέων συζήτηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεχτείτε τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ σας και κάντε προσπάθειες. Η πορεία του δεσμού σας θα εξαρτηθεί από εσάς και τις προσπάθειές σας. Η σημερινή μέρα σας βοηθά να ξεπεράσετε τις αδυναμίες και τους φόβους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε προσανατολίσει ένα σημαντικό μέρος των αποθεμάτων ενέργειας στο κοινωνικό πεδίο. Μην μεγαλώνετε τις διαστάσεις των προβλημάτων που υπάρχουν και κυρίως μην τα λέτε σε τρίτους για να μην κρίνουν τη σχέση και το σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΣ
Το πεπρωμένο σας σπρώχνει να εμπιστεύεστε περισσότερο τη διαίσθησή σας σε βάρος προγραμματισμένων κινήσεων. Η Αγάπη σας διαμορφώνει και σας βοηθά να αναπτυχθείτε συναισθηματικά και πνευματικά. Εκδηλώστε τα συναισθήματά σας.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990