Ζώδια 24/6/2024

Ζώδια 24/6/2024
Ζώδια 24/6/2024

ΔΕΥΤΕΡΑ 24/6


ΚΡΙΟΣ
Θα αισθανθείτε όμορφα απ’ την υποστήριξη του περιβάλλοντός σας. Εκφράστε τις επαγγελματικές σας ιδέες. Η διάθεσή σας προβλέπεται ερωτική!. Η διάθεσή σας, κερδίζει το ταίρι σας παροτρύνοντάς το να ζήσετε μεταξύ σας έντονες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν είναι ωφέλιμο ούτε για εσάς ούτε και για την αισθηματική σας ζωή να κλείνεστε και τόσο πολύ απ’ τον εαυτό σας. Μην προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας καθώς θα διαπιστώσετε πως υπάρχει διάθεση απ’ τα άτομα του χώρου σας να σας προσφέρουν βοήθεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα θελήσετε να κάνετε κάτι ξεχωριστό και αισθητικά όμορφο και δεν θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με τα καθημερινά σας προβλήματα. Δεν θα πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να βγάλει συμπλέγματα και ανασφάλειες συναισθηματικής φύσεως, εκτός και αν θέλετε να μείνετε μόνοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή ημέρα για να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές αρκεί να παραμερίσετε κάθε εγωιστική τάση.
Ένας τυπικός έλεγχος στις δαπάνες σας, θεωρείται τώρα απαραίτητος για να μην ξεφύγετε αρκετά απ’ τον οικονομικό σας προγραμματισμό. 

ΛΕΩΝ
Πολλοί από εσάς θα προσεγγίσουν κάθε ζήτημα μέσα από μία εντελώς πρακτική σκοπιά. Οι πλανήτες αφυπνίζουν τα συναισθήματά σας και σας προτρέπουν στην ανάπτυξη εφήμερων σχέσεων καθώς μία καινούργια γνωριμία σας αναστατώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλό θα είναι να είστε εγκρατείς στα οικονομικά σας καθώς οι καιροί δεν είναι και τόσο εύκολοι. Ευκαιρίες εμφανίζονται στα αισθηματικά τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους. Η σημερινή μέρα, σας κάνει γοητευτικούς.

ΖΥΓΟΣ
Θα σας είναι αρκετά δύσκολο να εργαστείτε όπως θα θέλατε, εφόσον θα σας λείπει η συγκέντρωση. Το πάθος κυριαρχεί. Μην είστε δεσμευτικοί ο ένας προς τον άλλον. Ένας ρομαντικός δείπνος ή κάποιο δώρο συμβάλλουν στη βελτίωση του δεσμού σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αποκατάσταση της φυσικής σας αντοχής και εμφάνισης σας ωθεί σε ορισμένα έξοδα καλλωπισμού. Η σημερινή μέρα αποδεικνύετε ευνοϊκή. Οι αδέσμευτοι έχουν πιθανότητες να γνωρίσουν το ταίρι τους. Οι δεσμευμένοι θα περάσουν ευχάριστα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η συνειδητοποίηση της θέσης σας στην εργασία και η ανάληψη των υποχρεώσεων σας διαφοροποιεί την καθημερινότητα. Έντονη θα είναι η ανάγκη να δώσετε και να πάρετε αγάπη καθώς αφυπνίζονται τα συναισθήματά σας. Η ευγένεια βελτιώνει τις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στρέφετε το ενδιαφέρον σας στα κοινωνικά ζητήματα και στο ευρύτερο περιβάλλον σας αντλώντας πληροφορίες. Πλησιάστε και επικοινωνήστε σε ένα φιλικό επίπεδο το ταίρι σας. Είστε τόσο ίδιοι, αλλά και διαφορετικοί! Οι πλανητικές θέσεις δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Παρότι η φήμη σας αναπτύσσεται δυναμικά μετά απ’ τις μακρόχρονες προσπάθειές σας η υπομονή σας έχει εξαντληθεί. Σήμερα φίλοι μου αναζητάτε περισσότερη ελευθερία. Θα πρέπει όμως να ξέρετε πως θα πληρώσετε και κάποιο …αντίτιμο στη σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ
Η στάση σας μπορεί να κατηγορηθεί από συναδέλφους και προϊσταμένους. Είστε έτοιμοι να μοιραστείτε τα όνειρά σας και την ίδια σας τη ζωή με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Απομακρυνθείτε από τους ενδοιασμούς σας.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990