Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 24 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 24 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου 2024
Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 24 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου 2024

ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αρκετά δημιουργική η εβδομάδα αυτή με ευχάριστα γεγονότα αλλά και αρκετά απρόοπτα. Σε γενικές γραμμές πάντως πρόκειται για μία εβδομάδα όπου θα μπορέσετε να κάνετε αρκετά πράγματα να βάλετε ένα αίσιο τέλος σε εκκρεμότητες που σας απασχολούσαν και να προωθήσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η αυτοπεποίθησή σας σε συνδυασμό με τις ευνοϊκές συγκυρίες που εμφανίζονται αυτή την περίοδο θα συμβάλλουν στο να ολοκληρώσετε με επιτυχία τα επαγγελματικά σας σχέδια. Οι περισσότεροι του Ζωδίου σας θα συμμετάσχουν σε επαγγελματικά σεμινάρια ή διαλέξεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ένας αισθηματικός δεσμός αναθερμαίνεται και η δημιουργική σας έκφραση ανέρχεται μετά τα μέσα της βδομάδας. 
Ορισμένοι από εσάς μπορεί να έχουν μετά τα μέσα της βδομάδας μια ανακοίνωση αισθηματικού περιεχομένου που θα φέρει θετικά αποτελέσματα στην αισθηματική τους ζωή.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικοί και αποφύγετε να επηρεαστούν οι οικονομικές σας αποφάσεις από έντονα συναισθήματα στα τέλη της βδομάδας.

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Ξεχάστε τα προβλήματα του παρελθόντος και εξωτερικεύστε τις ανάγκες και επιθυμίες σας στο περιβάλλον σας.
Μετά τα μέσα της βδομάδας, επικεντρωθείτε στη βελτίωση της εξωτερικής σας εμφάνισης, στις συμφιλιώσεις με το περιβάλλον και απελευθερώστε την ρομαντική σας πλευρά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτή την εβδομάδα θα σας δοθεί ευκαιρία να ξεκινήσετε νέες επαγγελματικές δραστηριότητες που θα σας εξασφαλίσουν σταθερότητα και ανεξαρτησία. Είναι πολύ καλό διάστημα για να κάνετε τις επιλογές σας τόσο σε υλικά πράγματα όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι περισσότεροι από εσάς θα έχουν μία τάση απομόνωσης απ’ το περιβάλλον και θα διακατέχονται από έντονα συναισθήματα και κριτική διάθεση. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα κινδυνέψουν εάν δεν κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Εκμεταλλευτείτε τις όψεις που θα σχηματιστούν στον ουράνιο θόλο για να βελτιώσετε τη σχέση σας με το σύντροφο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Για να μην χαλάσει η διάθεσή σας μην δώσετε σημασία σε κάποια μικροέξοδα που θα εμφανιστούν στα μέσα της βδομάδας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΓΕΝΙΚΑ
Ίσως να χρειαστεί να αναλάβετε επιπλέον υποχρεώσεις αυτή τη βδομάδα. Κάτι που εκτός του ότι δεν θα σας είναι τελικά και τόσο ευχάριστο θα αυξήσει το άγχος σας για τα καθημερινά ζητήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Διατηρήστε την ψυχραιμία σας απέναντι στα προβλήματα που θα παρουσιαστούν στη δουλειά σας. Αυτή τη βδομάδα καλείστε να αντιμετωπίσετε τα λάθη των υφισταμένων σας και την αδιαφορία των συνεργατών σας φίλοι μου Δίδυμοι.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προσέξτε τη σχέση σας με το σύντροφο. Ο σύντροφός σας θα είναι σε θέση να αποκαλύψει αρκετά πράγματα εις βάρος σας και να έρθει η οριστική ρήξη στη σχέση σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το διάστημα αυτό αναζωπυρώνει κάποιες οικονομικές διαφορές με τρίτους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι δυσκολίες που αντιμετωπίσετε εδώ και κάποιες βδομάδες ξεπερνιούνται με την βοήθεια των ανθρώπων που σας συμπαραστέκονται –ο καθένας με τον τρόπο του. 
Διατηρήστε ισορροπίες σε οποιαδήποτε σχέση σας μετά τα μέσα της βδομάδας. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η τύχη σας καλύπτει τα νώτα της τόλμης σας. Δραστηριοποιηθείτε ανάλογα με τις περιστάσεις στην εργασίας σας αλλά φροντίστε να έχετε και εναλλακτικές λύσεις στην αν σας παρουσιαστούν εμπόδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ένα μήνυμα αγάπης που περιμένατε επιτέλους έρχεται! Μετά τις 26 θα έλκετε το αντίθετο φύλλο και δεν θα λείψουν οι ερωτικές κατακτήσεις. 
Στις 26 και 28/6 παρουσιάζονται κάποιες ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες απ’ τους αδέσμευτους του ζωδίου σας. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κερδίζετε χρήματα μετά τα μέσα της βδομάδας μέσα από συνεταιρισμούς, συνεργασίες ή επαφή με το κοινό. 
Πιθανόν στις 26 και 27/6 να χρειαστεί να κάνετε κάποια απρόβλεπτα έξοδα. 

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Βρείτε το ρυθμό σας για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας και προπάντων δώστε χρόνο στον εαυτό σας να κάνει πράγματα που τον ευχαριστούν.
Τις μέρες αυτές χειρίζεστε με τον καλύτερο τρόπο τις καταστάσεις που μπορεί να θίξουν το συμφέρον σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τις μέρες αυτές αυξάνονται οι υποχρεώσεις σας στην δουλειά και απαιτούν σταθερή απασχόληση και συγκέντρωση για να αντιμετωπιστούν δίνοντάς σας κέρδη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αφυπνισμένα θα είναι τα συναισθήματά σας αυτό το διάστημα. Ο περισσός ενθουσιασμός σας και η γενναιοδωρία σας, σας βοηθούν να κερδίσετε τις καρδιές των άλλων.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι προσπάθειες που θα καταβάλετε το διάστημα αυτό στην εργασία σας είναι σχεδόν βέβαιο πως σύντομα θα ανταμειφθούν. Οι οικονομικές σας επιδιώξεις πραγματώνονται απρόσκοπτα μετά τις 27/6ου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι απρόβλεπτες αντιδράσεις σας αυτή τη βδομάδα ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα στις μακρόχρονες σχέσεις. Από τα μέσα της βδομάδας και μετά να είστε προσεχτικοί σε όσα λέτε και μην προσβάλλετε τους άλλους άθελά σας.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι δραστηριότητες σας εμπλουτίζονται με επιπλέον στόχους και ενδιαφέροντα και εσείς θα προσπαθήσετε να τα κάνετε πράξη! Ασχοληθείτε με τα καθημερινά σας ζητήματα και βρείτε από κοινού λύσεις με τους συνεργάτες και τους υφισταμένους σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τις μέρες αυτές  φαίνεται πως αρκετοί του ζωδίου σας θα υποκύψουν σε κάποια φλερταρίσματα. 
Εκφράστε άφοβα την αγάπη σας στα πρόσωπα που σας στέκονται συνεχώς δίπλα σας και μην σας πιάνουν αδικαιολόγητες φοβίες και υποψίες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το πεπρωμένο αυτή τη βδομάδα σας σπρώχνει να εμπιστεύεστε περισσότερο τη διαίσθησή σας σε βάρος προγραμματισμένων κινήσεων.

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το διάστημα αυτό οι περισσότεροι από εσάς θα είναι ευχάριστοι προς το περιβάλλον τους και με αυτό τον τρόπο θα κερδίσουν την εκτίμηση καινούργιων προσώπων επεκτείνοντας τον κύκλο τους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το σίγουρο όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας πως δεν πρέπει να πάρετε καμία απολύτως καμία απόφαση για τα επαγγελματικά σας αυτή τη βδομάδα. Κινηθείτε στους γνωστούς σας ρυθμούς και κάντε υπομονή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είναι πολύ πιθανόν κάποιο άτομο απ’ το επαγγελματικό ή ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον να έλξει αυτή τη βδομάδα το ενδιαφέρον σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τις μέρες αυτές φαίνεται πως θα ενδιαφερθείτε για τα οικονομικά σας αποθέματα και θα αναζητήσετε τη γνώμη κάποιοι ειδικού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι αναπάντεχες και ίσως και ακραίες αλλαγές των δεδομένων αυτή τη βδομάδα μπορεί να σας  φέρνουν – κάποιες στιγμές της – σε θέση άμυνας. Διατηρήστε την υπομονή και τον αυτοέλεγχό σας.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Διατηρείστε τις επιφυλάξεις σας απέναντι σε κάποια πρόσωπα στην εργασία σας και συμβουλευθείτε νομικούς εάν είναι να υπογράψετε συμβάσεις ή το καταστατικό κάποιας εταιρίας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα προβλήματα που σχετίζονται με τη στάση του ερωτικού σας συντρόφου, σας οδηγούν σε εκνευρισμούς και ενδεχομένως σε κτητικές τάσεις αυτή την περίοδο.
Η όχι και τόσο καλή σας διάθεση αντανακλά και στη σχέση σας με το σύντροφο. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Χρήματα θα πάρετε και θα δώσετε αλλά κάποιες δοσοληψίες σας ενδέχεται να αναβληθούν και παράλληλα να προκύψουν έκτακτες οικογενειακές δαπάνες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η προσοχή σας θα είναι στραμμένη αυτή τη βδομάδα στα καθημερινά ζητήματα. Καθώς φαίνεται κάποιες κοινωνικές και οικογενειακές αναγκαιότητες σας αναγκάζουν να συμπεριφερθείτε με τρόπο που είναι αντίθετος με τις πεποιθήσεις σας.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αρκετές θα είναι παρασκηνιακές ενέργειες κάποιων στον επαγγελματικό σας χώρο. Παρακινείτε συνεργάτες και βοηθούς να αυξήσουν την παραγωγικότητας της επιχειρήσεώς σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αποφύγετε να μεταφέρετε τα προβλήματα της καθημερινότητας στο σύντροφο. Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου φανείτε προσεχτικοί στις ερωτικές σας επιλογές γιατί μπορεί να εξαπατηθείτε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα έξοδα που θα κάνετε αυτή την περίοδο για την οικογένειά σας θα υπερβούν κατά πολύ τα έσοδά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Μία γενικότερη προσοχή αυτή τη βδομάδα στα λόγια σας δε θα έβλαπτε ειδικά αν δεν θέλετε να μαθευτούν από εσάς τους ίδιους πράγματα τα οποία προσβάλλουν τον εγωισμό σας.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Θα σας είναι δύσκολο να καταπιαστείτε με τα καθημερινά σας ζητήματα. Δείξτε υπομονή και διπλωματικότητα προβάλλοντας σταθερές και ξεκάθαρες απόψεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Φροντίστε αυτή την περίοδο να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον άνθρωπό σας και αποφύγετε να εκδηλώσετε ζήλια και κτητικές τάσεις αν δεν θέλετε να τον χάσετε από κοντά σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Εάν εξετάσετε λεπτομερειακά όλες τις περιστάσεις στην εργασία σας θα μπορέσετε να αυξήσετε το τζίρο της. Η διάθεσή σας φαίνεται πως θα χαλάσει από κάποιες αδικαιολόγητες δαπάνες και απρόσμενα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι πλανητικές όψεις της βδομάδας επηρεάζουν αρνητικά τη διάθεση σας. Αισθάνεστε να σας βαρύνουν οι υποχρεώσεις που με τη σειρά τους θα φέρουν σωματική και πνευματική κατάπτωση.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Την περίοδο αυτή καλείστε να αντιμετωπίσετε διάφορες υποχρεώσεις στη δουλειά σας. Απαιτείται υπομονή σύνεση και προγραμματισμό. Μην διστάζετε απέναντι στις δυσκολίες που παρουσιάζονται.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μπορεί τα συναισθηματικά – ερωτικά σας να δείχνουν ένα χάος. Είναι όμως ευκαιρία για ξεκαθαρίσματα αυτοκριτική και αξιολόγηση. Μην μεταφέρετε τα προβλήματα της δουλειάς στους δικούς σας ανθρώπους. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάποια σύμβαση ή ένα εταιρικό απασχολεί τους περισσότερους από εσάς αυτή τη βδομάδας. Οι οικονομικές σας επιδιώξεις πραγματώνονται απρόσκοπτα τις τελευταίες ημέρες.

ΙΧΘΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η περίοδος αυτή, θα σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε αξίες που δεν αντέχουν στο χρόνο, να αποκομίσετε πλούσιες εμπειρίες και να επικοινωνήσετε με τους κατάλληλους ανθρώπους το σωστό χρόνο. Τις τελευταίες ημέρες, ενδιαφερθείτε για την επαγγελματική σας θέση, προβάλλοντας τις αξίες σας με τον τρόπο που γνωρίζετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στο επαγγελματικό πεδίο, άνθρωποι με δύναμη σας αντιμετωπίζουν με εύνοια. Διατυπώστε τα αιτήματά σας.
Εάν ασχολείστε με το εμπόριο και τις πωλήσεις θα μπορέσετε να αυξήσετε την πελατεία σας και να προβληθείτε στον κύκλο σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κρατήστε για λίγο τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας μόνον για εσάς και μην δώσετε δικαίωμα σε κανέναν να σχολιάσει τα συναισθήματά σας. Σε καμία περίπτωση μην αποφασίσετε επιπόλαια την απόκτηση ενός παιδιού για να σώσετε ή να προκαλέσετε ένα γάμο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο συναισθηματικός σας κόσμος περνώντας αρκετές διακυμάνσεις ενδέχεται να σας οδηγήσει σε έξοδα και δαπάνες. Εάν αυτό σας βοηθά να αντιμετωπίσετε την απροσδιόριστη θλίψη σας δεν πειράζει… τα χρήματα θα ξαναέρθουν. 

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990