Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 1 Ιουλίου έως 7 Ιουλίου 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 1 Ιουλίου έως 7 Ιουλίου 2024
Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 1 Ιουλίου έως 7 Ιουλίου 2024


ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το διάστημα αυτό ευνοούνται οι συλλογικές προσπάθειες και η συμμετοχή σας σε συλλόγους και σωματεία. Η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα αλλά θα σας είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε στις καθημερινές σας ασχολίες και να σκεφθείτε τα προβλήματά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η ανάγκη σας για επιτυχία και εξουσία στον χώρο της εργασίας είναι πιθανόν να προκαλέσει αντιδράσεις από το περιβάλλον ιδιαίτερα εάν δεν σεβαστείτε πρόσωπα ανώτερα σε ισχύ ή αν οι αποφάσεις σας είναι αντίθετες απ’ τις επιταγές των προϊσταμένων σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κάθε είδους παρόρμηση που μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες αισθηματικές επιλογές υπερβολές στην έκφρασή σας και αδικαιολόγητες εντάσεις με το σύντροφο θα πρέπει να ελέγξετε κατά τη διάρκεια αυτής βδομάδας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τις τρεις πρώτες ημέρες οι περισσότεροι από εσάς παρασύρονται από τα φιλικά τους πρόσωπα και δαπανούν τα χρήματά τους σε άσκοπες αγορές. Φανείτε προσεχτικοί σε οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα και τα αφήνετε στην τύχη τους.

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το άγχος και η νευρικότητα που θα καταλάβει τους περισσότερους από εσάς αυτές τις μέρες όχι μόνο δεν θα τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα τις καθημερινότητας αλλά ενδέχεται να τους οδηγήσει και σε λανθασμένες αποφάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι αναποδιές και οι δυσκολίες στην καθημερινή δραστηριότητα δημιουργούν την αναγκαιότητα για ενδοσκόπηση και πολύπλευρο προβληματισμό με αγχώδεις σκέψεις. Οι συνεργασίες σας αποδίδουν πέρα απ’ τα αναμενόμενα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Την περίοδο αυτή είναι πολύ πιθανό να λάβουν χώρα στα αισθηματικά σας κάποια απροσδόκητα γεγονότα που θα ταράξουν την φαινομενικά ήρεμη σχέση σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Φανείτε προσεχτικοί στα οικονομικά σας ώστε να μην υπάρξουν απώλειες και προσπαθήστε να βρείτε κάποιο τρόπο επένδυσης των αποθεμάτων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΓΕΝΙΚΑ
Η προσωπικότητά σας, απαλλάσσεται από συμβατικότητες και προκαταλήψεις και αποκαλύπτεται ο κόσμος μπροστά σας.
Το διάστημα αυτό θα παρατηρηθεί μία εγκαρδιότητα στις σχέσεις των περισσοτέρων από εσάς και μία διάθεση να δουν τα πράγματα ανάλαφρα και να το ¨ρίξουν¨ έξω. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η διάθεσή σας να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας για να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας φαίνεται να μην φέρνει τα αναμενόμενα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια αυτής της βδομάδας καθώς οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας περνούν μία παροδική κρίση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στη σχέση σας, ο σκοπός σας τις μέρες αυτές θα είναι να ζήσετε ευχάριστες στιγμές που πηγάζουν από το αμοιβαίο δόσιμο, χωρίς να ζητάτε υποσχέσεις και εγγυήσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τις μέρες αυτές θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στις συναλλαγές σας για να αντιμετωπίσετε άνετα τα καθημερινά έξοδα και κάποιους λογαριασμούς που θα σας έρθουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το διάστημα αυτό τραβούν την προσοχή σας τα οικογενειακά σας ζητήματα και οι σχέσεις σας με συγγενείς και γείτονες. Ανανεωμένοι θα εμφανισθείτε αυτή τη περίοδο και πιθανόν εγωκεντρικοί. Φροντίστε να μην είσθε τόσο σίγουροι για τον εαυτό σας για να μην κουράσετε τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτήν την εβδομάδα θα απαιτηθεί από εσάς να κάνετε κάποιες ρυθμίσεις στις επαγγελματικές σας σχέσεις και στη δουλειά. Όσον αφορά την καριέρα σας θα πρέπει να επανασχεδιάσετε τους στόχους σας.  Όσοι από εσάς κατέχουν διοικητική θέση καλούνται να παίξουν ένα καινούργιο ρόλο. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ίσως τεθούν σε δοκιμασία τα συναισθήματά σας εξαιτίας κάποιας διάψευσης. Αν ελπίζετε στην εκπλήρωση κάποιων συναισθηματικών ονείρων σας από την έλευση νέων ατόμων στη ζωή σας μάλλον θα απογοητευθείτε απ’ τη συμπεριφορά τους στα τέλη της βδομάδας. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορεί να νιώθετε ικανοποιημένοι από την πορεία των οικονομικών σας αλλά δεν πρέπει να παρασύρεστε σε ανεξέλεγκτες σπατάλες.

​ ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Η ψυχική ισορροπία θα σας βοηθήσει τις πρώτες μέρες της βδομάδας να ανταποκριθείτε στα καθημερινά σας ζητήματα με καλή διάθεση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τις μέρες αυτές θα χρειαστεί να ερευνήσετε τα πράγματα ή τις συνθήκες αναζητώντας το συντομότερο λύσεις. Στην δουλειά σας είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να γίνουν κάποιες αλλαγές. Άλλωστε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η επιτυχία απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια εκ μέρους σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτή τη βδομάδα η ατμόσφαιρα με τον σύντροφό σας προβλέπεται ευχάριστη καθώς εσείς εμφανίζεστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί και εκφράζεστε καλύτερα. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μια καλή εβδομάδα φαίνεται να είναι αυτή για τα οικονομικά σας αλλά κινδυνεύετε να βγείτε χαμένοι εξαιτίας της υπερβολικής σας σιγουριάς ή από το γεγονός ότι δεν κινηθήκατε σωστά όταν έπρεπε.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το διάστημα αυτό θα αποκομίσετε οφέλη και επιτυχίες απ’ τη διαχείριση ομαδικών λειτουργιών και κοινωνικών ζητημάτων. Το Σαββατοκύριακο φαίνεται πως η διάθεσή σας δεν θα είναι και τόσο καλή εξαιτίας της κούρασης από τους έντονους καθημερινούς σας ρυθμούς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η ενεργητικότητά σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα και θα σας επιτρέψει να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα αυξάνοντας τα κέρδη σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σχέσεις που έχουν φθαρεί ή δε σας καλύπτουν συναισθηματικά θα αποφασίσετε  να τις διακόψετε και να τις βγάλετε από τη ζωή σας. Την ένταση δεν θα την αποφύγετε αν φερθείτε κτητικά και καταπιεστικά προς το σύντροφό σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Πιθανόν στο ξεκίνημα αυτής της περιόδου να νιώσετε ότι είστε μπλοκαρισμένοι και δε μπορείτε να κινηθείτε οικονομικά. Αυτό θα είναι κάτι το προσωρινό γιατί σύντομα θα ξεπεραστεί. 

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Διανύετε μία ευνοϊκή περίοδο. Τις μέρες αυτές η αισιοδοξία που θα σας διακρίνει θα σας επιτρέψει να επεκτείνετε τα προσωπικά σχέδια και τις φιλοδοξίες σας.
Προσπαθήστε να γίνετε πιο προσεκτικοί με τους φίλους και τους γνωστούς σας στα τέλη της βδομάδας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Απρόσμενες και θετικές εξελίξεις έρχονται στον επαγγελματικό τομές του ωροσκοπίου σας. Οι περισσότεροι από εσάς αυτή τη βδομάδα θα προσπαθήσουν να καταρτίσουν σχέδια και προγράμματα.
Οι εγωιστικές τάσεις και η υποκειμενική σας αντίληψη, είναι βέβαιο πως θα κλονίσουν τις επαγγελματικές σχέσεις μετά την Τετάρτη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είτε από εσωτερική σας ανάγκη, είτε γιατί αναγκάζεστε εκ των πραγμάτων, θα αφήσετε τους έντονους και άσκοπους συναισθηματισμούς και ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά, με γνώμονα την ατσάλινη λογική, θα παίρνετε τις αποφάσεις σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυτές τις μέρες ίσως να μην μπορούν να εκπληρωθούν κάποια σχέδια που έχετε όσον αφορά τα οικονομικά και περιουσιακά σας ζητήματα. Αποφύγετε  κάθε είδους διαπραγμάτευση και συμφωνία στο ξεκίνημα της βδομάδας.
  
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το διάστημα αυτό καλείστε να αντιμετωπίστε με θάρρος κάθε δυσκολία. Θα πρέπει να κατανοήσετε ότι τα εμπόδια και οι δοκιμασίες τις ζωής υπάρχουν για να μας αναμορφώσουν και να μας τοποθετήσουν σε ένα ανώτερο ψυχικό και πνευματικό επίπεδο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η δραστηριότητα σας θα είναι καλό να στραφεί στις υποχρεώσεις που αφήσατε στο παρελθόν και γενικά σε εκκρεμότητες. Φροντίστε οι πράξεις σας να είναι όσο το δυνατόν πιο νομότυπες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κρατήστε για λίγο τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας μόνον για εσάς και μην δώσετε δικαίωμα σε κανέναν να σχολιάσει τα συναισθήματά σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η ανάγκη σας να αποκτήσετε όλο και περισσότερα πιστεύοντας πως έτσι θα αντιμετωπίσετε τις ανασφάλειες σας και θα δώσει χρώμα στη ζωή σας σύντομα θα διαψευστεί. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το διάστημα αυτό οι περισσότεροι από εσάς και ειδικότερα αυτοί που ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο θα είναι ευχάριστοι προς το περιβάλλον τους και με αυτό τον τρόπο θα κερδίσουν την εκτίμηση καινούργιων προσώπων επεκτείνοντας τον κύκλο τους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τις αντιξοότητες και τις αναβολές αν σας παρουσιαστούν και χρησιμοποιήστε τον ορθολογισμό και την παροιμιώδη ψυχραιμία σας για τις επόμενές σας κινήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρει ανταπόκριση από το σύντροφό σας και η σχέση σας θα σας προσφέρει ασφάλεια. Για το Σαββατοκύριακο κάντε δώρα και εκπλήξεις στον αγαπημένο σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δεν θα πρέπει να φοβάστε τις οικονομικές αναποδιές που παρουσιάζονται καθώς γνωρίζετε πως είναι προσωρινές και εσείς σας θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους για να τοποθετήσετε σε ασφαλείς επενδύσεις τα αποθέματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Τις μέρες αυτές η γοητεία σας θα ασκήσει έντονη επιρροή στο περιβάλλον σας δημιουργώντας προϋποθέσεις για να βρεθείτε κοντά στα πρόσωπα που επιθυμείτε.
Σε κάποιες σας ενέργειες χρησιμοποιήστε την βοήθεια των φίλων σας οι οποίοι πρόθυμα θέλουν να σας συμβουλέψουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μην κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια. Σχεδιάστε τις επόμενές σας κινήσεις και συναντήστε σημαντικά πρόσωπα που θα σας υποστηρίξουν.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών θα στραφείτε ξαφνικά σε διαφορετικό τομέα εργασίας και πολλοί που θα διαθέσετε αρκετά χρήματα, για τον εκσυγχρονισμό της,

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα αυτό πολλοί από εσάς θα έχουν τη διάθεση να προσφέρουν ανιδιοτελώς την αγάπη τους. Τα πράγματα θα είναι κάπως δύσκολα σε ορισμένους άλλους που δεν θα είναι ικανοποιημένοι απ’ τη συμπεριφορά του συντρόφου τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σας, είτε τα προσωπικά, είτε αυτά που διαχειρίζεστε από κοινού με κάποιους άλλους, θα είναι τομέας, που θα περάσετε, κάποιες δοκιμασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αρκετά δημιουργική η εβδομάδα αυτή με ευχάριστα γεγονότα αλλά και αρκετά απρόοπτα. Σε γενικές γραμμές πάντως πρόκειται για μία εβδομάδα όπου θα μπορέσετε να κάνετε αρκετά πράγματα να βάλετε ένα αίσιο τέλος σε εκκρεμότητες που σας απασχολούσαν και να προωθήσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτή την εβδομάδα θα σας δοθεί ευκαιρία να ξεκινήσετε νέες επαγγελματικές δραστηριότητες που θα σας εξασφαλίσουν σταθερότητα και ανεξαρτησία. Είναι πολύ καλό διάστημα για να κάνετε τις επιλογές σας τόσο σε υλικά πράγματα όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είστε σε πολύ καλή φόρμα στα αισθηματικά σας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φτιάξει η διάθεσή σας και να αυξηθεί η διάθεση για κάθε είδους ερωτικές περιπέτειες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τις μέρες αυτές φαίνεται πως θα ενδιαφερθείτε για τα οικονομικά σας αποθέματα και θα αναζητήσετε τη γνώμη κάποιοι ειδικού.

ΙΧΘΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Τα γεγονότα που παρουσιάζονται αυτό το διάστημα στη ζωή σας είναι δυνατό να σας οδηγήσουν σε θλίψη. Διατηρήσετε την ψυχραιμία σας κρατώντας μία ουδέτερη ή ακόμα και αμυντική στάση απέναντι στις δύσκολες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι πλανητικές διελεύσεις και όψεις της βδομάδας φαίνεται να καθυστερούν αρκετές υποθέσεις τις εργασίας σας και να απαιτούν επιπλέον συγκέντρωση και υπομονή από εσάς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σεξουαλικότητά σας θα είναι αρκετά έντονη και θα σας παρασύρει σε αρκετές επιπόλαιες σχέσεις και πειραματισμούς, χωρίς ουσιαστική ικανοποίηση και δέσιμο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κατά τη διάρκεια αυτής βδομάδας τα έξοδά σας υπερβαίνουν κατά πολύ τα έσοδά σας. Για την κατάσταση αυτή δεν ευθύνεται κανένας άλλος παρά εσείς και οι καταναλωτικές σας συνήθειες. 

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990