Ερωτικά Ταρώ 29/6-30/6/2024

Ερωτικά Ταρώ 29/6-30/6/2024
Για Σαββατοκύριακο 29/6-30/6/2024 


Για Σάββατο 29/6/2024

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα είναι ευχάριστη για τα αισθηματικά σας. Κάποιες γοητευτικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, σήμερα θα σας αναστατώσουν. 

ΤΑΥΡΟΣ
Μην ορμάτε προς μια αμφίβολη περιπέτεια. Άλλωστε διάθεσή σας μπορεί να ικανοποιηθεί και μέσα από την ανανέωση της υπάρχουσας σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα εισπράξετε κομπλιμέντα, για την εξωτερική σας εμφάνιση. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις ζώντας ευχάριστες στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ιδιαίτερα έντονη μέρα είναι η σημερινή!. Η γοητεία σας δεν περνάει απαρατήρητη. Είστε σε θέση να κατακτήσετε και τους πιο δύσκολους.

ΛΕΩΝ
Οι ιδιαίτερες στιγμές θα ανανεώσουν τη σημερινή μέρα τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι, βγείτε διασκεδάστε και κάντε νέες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάποιοι θα βρεθούν στα όρια της απογοήτευσης, καθώς οι προσωπικές τους επιλογές δεν θα συναντήσουν αποδοχή απ’ τον αγαπημένο τους.

ΖΥΓΟΣ
Προσπαθήστε να αποφύγετε διαφωνίες και εντάσεις και αφήστε τα παράπονα. Εκδηλώστε στο σύντροφο τις ανομολόγητές σας επιθυμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αποφύγετε τη συναισθηματική φόρτιση δείχνοντας σταθερότητα. Η βραδιά σταθεροποιεί τους μακροχρόνιους έρωτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αρκετά γοητευτικοί θα είστε και σήμερα κερδίζοντας τα συναισθήματα ατόμων μικρότερών από εσάς που βρίσκονται στον εργασιακό χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια βόλτα στην πόλη, ή ένα απλό μπουκέτο λουλούδια - μπορεί να κάνουν το άτομο που τα δέχεται από εσάς να νιώσει βασιλιάς ή βασίλισσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ακατανίκητη γοητεία σας κάνει για άλλη μία φορά το σύντροφό σας να σας εκφράσει πόσο δύσκολο του είναι να ζήσει χωρίς την παρουσία σας…!

ΙΧΘΕΙΣ
Μια εξέλιξη συναισθηματικού χαρακτήρα είναι πιθανό να σας ευαισθητοποιήσει. Ορισμένοι περιορισμοί σας ωθούν σε κρυφές συναντήσεις.


Για Κυριακή 30/6/2024

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα κάνετε ενδοσκοπήσεις και ενδέχεται να μπλοκάρετε την άμεση συναισθηματική σας έκφραση, κρίνοντας τον εαυτό σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις για την αισθηματική σας ζωή. Θα εμφανιστούν κάποια πρόσωπα που θα αφυπνίσουν τα συναισθήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου, κάποιο άτομο θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Η παρόρμηση σας θα σας οδηγήσει σε εφήμερες σχέσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσπαθήστε, να καταλάβετε τις διαθέσεις του συντρόφου  και τα προβλήματα του. Μην ανοίξετε συζήτηση για κρίσιμα θέματα.

ΛΕΩΝ
Σήμερα αισθάνεστε καλύτερα και το συναίσθημα αυτό αντανακλά και στο περιβάλλον σας. Γοητεύετε τον περίγυρο με την εμφάνισή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει στη σχέση σας προβλέπεται ερωτική! Ζήστε τις στιγμές που σας δίνονται και αφήστε τις αντιπαραθέσεις.

ΖΥΓΟΣ
Εκφράστε άφοβα την αγάπη σας, αλλά χωρίς απαιτήσεις. Σήμερα θα υπάρξει σε αρκετούς από εσάς μία αυξημένη ευαισθησία. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι εντάσεις που θα έρθουν διαταράσσοντας τα νερά της ήρεμης σας ζωής με το σύντροφό σας, σύντομα θα αποδειχθούν εποικοδομητικές. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σας διακρίνει ένας δυναμισμός. Θέλετε να εισβάλετε με κάθε τρόπο στη ζωή του συντρόφου και να αφήσετε την προσωπική σας σφραγίδα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η στάση σας διαμορφώνετε ανάλογα με τα συναισθήματα της στιγμής. Προσέξτε να μην επηρεάσετε αρνητικά τις διάθεση του αγαπημένου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ίσως να αντιμετωπίσετε μία περίεργη διάθεση του συντρόφου σας. Προσέξτε τις κόντρες και διαφωνίες που μπορεί να δώσουν το τέλος.

ΙΧΘΕΙΣ
Η σημερινή μέρα σας κάνει να αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και τις συγκρίσεις.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990