Ερωτικά Ταρώ 28/6/2024

Ερωτικά Ταρώ 28/6/2024
Για Παρασκευή 28/6/2023


ΚΡΙΟΣ
Οι συγκυρίες είναι ευνοϊκές για εσάς. Αδράξτε τις ευκαιρίες οι αδέσμευτοι. Όσο για τους δεσμευμένους, θα απολαύσουν ερωτικές στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σταθερή σας φύση, δεν μοιάζει να συμβαδίζει με τις συναισθηματικές σας εξάρσεις. Οι εφήμερες περιπέτειες έλκουν το ενδιαφέρον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μία ημέρα γεμάτη δραστηριότητα και δυναμισμό! Αξιοποιείστε το χρόνο σας επιλύνοντας τυχόν διαφορές με το σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ίσως κάποιοι, να αναπτύξετε μία σχέση  με κάποιο πρόσωπο με το οποίο θα έχουν μια βαθιά ψυχική ταύτιση. Οι εξελίξεις είναι ευχάριστες…

ΛΕΩΝ
Θα περάσετε ευχάριστα με το σύντροφό σας. Θα αισθανθείτε την καρδιά σας να χτυπά. Ζήστε τον Έρωτα και όλο του το μεγαλείο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ίσως βρείτε τον εαυτό σας κτητικό προς τον σύντροφο. Αν θέλετε να διατηρήσετε ισορροπίες θα πρέπει να προσέξετε πολύ το πως συμπεριφέρεστε.

ΖΥΓΟΣ
Δοκιμασίες, προβλήματα και δυσκολίες φαίνεται να προκύπτουν στην αισθηματική σας ζωή. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο σύντροφος δυσαρεστημένος απ’ τη συμπεριφορά σας πιθανόν να κρίνει τις φιλίες και τους στόχους σας. Μην δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προσπαθήστε να καταλάβετε τις διαθέσεις του ανθρώπου που σας συντροφεύει. Για τους αδέσμευτους υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αισθηματικά, μάλλον θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες. Έτσι, είναι μάλλον αναπόφευκτες κάποιες διαφωνίες και εντάσεις με το σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην πιστέψετε πως βρίσκεστε στο κέντρο του ενδιαφέροντος, δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας. Αντισταθείτε στις επιθυμίες σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Το να κάνετε σχέδια με το σύντροφό σας, είναι εποικοδομητικό. Το να πείτε όμως μεγάλα λόγια, θα αποδειχθεί καταστροφικό.


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990