Ερωτικά Ταρώ 27/6/2024

Ερωτικά Ταρώ 27/6/2024
Για Πέμπτη 27/6/2023


ΚΡΙΟΣ
Σήμερα εμφανίζεστε εγωιστές στο δεσμό σας και έχετε παράλογες απαιτήσεις. Η στάση αυτή σύντομα θα φέρει προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ευκαιρίες εμφανίζονται στα αισθηματικά τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους. Εκφράστε τα συναισθήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Απρόσμενα συναισθηματικοί εμφανίζεστε ξαφνιάζοντας το σύντροφο με εκδηλώσεις αγάπης και τρυφερότητας. Προβάλετε μια ιδιαίτερη γοητεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι συνθήκες της μέρας δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για να εξελιχθούν κάποιες απρόβλεπτες και ευνοϊκές εξελίξεις στα αισθηματικά σας.  

ΛΕΩΝ
Οπλιστείτε με υπομονή! Ο σύντροφος δεν είναι διατεθειμένος να σας καταλάβει. Μην πιέζετε καταστάσεις αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διάθεσή σας, επηρεάζεται από έντονα συναισθήματα και ακραίες επιθυμίες που αντανακλούν αρνητικά στη σχέση σας με το σύντροφο.

ΖΥΓΟΣ
Εκφράστε την αγάπη σας. Το βράδυ συναντήστε τα πρόσωπα που αφυπνίζουν τα συναισθήματά σας και αφεθείτε στις ευχάριστες στιγμές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι θετικές συγκυρίες θα συνδέσουν αισθηματικά με επαγγελματικά. Η συμπεριφορά σας θα γοητεύσει τα άτομα του επαγγελματικού χώρου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Χρειάζονται επιπλέον προσπάθειες και από εσάς και από το σύντροφο για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η συμπεριφορά σας αντανακλά τη θετική σας εικόνα και έτσι κερδίζετε συναισθηματικά τον άνθρωπο που εδώ και καιρό κινεί το ενδιαφέρον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αισθηματικά μάλλον εμφανίζεστε μπερδεμένοι. Οι καταστάσεις που διαδραματίζονται έχουν ξεπεράσει τα όριά σας. Υπομονή!

ΙΧΘΕΙΣ
Πολύ προβληματισμένους σας βρίσκει η σημερινή μέρα σε σχέση με την ερωτική σας ζωή. Την αισθηματική ένταση δεν θα μπορέσετε να την αποφύγετε.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990