Ερωτικά Ταρώ 26/6/2024

Ερωτικά Ταρώ 26/6/2024
Για Τετάρτη 26/6/2024


ΚΡΙΟΣ
Η αυτοπεποίθησή σας σε συνδυασμό με τις ευκαιρίες που σας δίνονται, φέρνουν ευχάριστες προοπτικές όσον αφορά τα αισθηματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα αισθηματικά σας ζητήματα, η στάση του συντρόφου σας και συμπεριφορά των οικογενειακών του προσώπων, φαίνεται να σας πονοκεφαλιάζουν.  

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια αλλαγή στη συναισθηματική σας διάθεση συνοδεύει την σημερινή ημέρα. Κάποιες προσδοκίες σας φαίνεται να διαψεύδονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσπαθήστε να αποφύγετε διαφωνίες και εντάσεις για τις οποίες οι υπαίτιοι είστε εσείς. Αφήστε τα παράπονα και εκδηλώστε αγάπη!

ΛΕΩΝ
Γεγονότα και πρόσωπα, θα σας απογοητεύουν και θα σας αποκαρδιώνουν. Μην φαντάζεστε όμως πως το φταίξιμο το έχουν μόνο οι άλλοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αισθάνεστε ανανεωμένοι και η διάθεσή σας γίνεται αντιληπτή. Η σημερινή μέρα δημιουργεί ένα ερωτικό σκηνικό και εσείς είστε πρωταγωνιστές.

ΖΥΓΟΣ
Κάποιες  νέες γνωριμίες αναστατώνουν σήμερα αρκετούς Ζυγούς ακόμα και αν είναι ευχαριστημένοι απ’ την πορεία της σχέσης τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αποφύγετε την επίδειξη ισχύος προς το σύντροφο σας. Το αποτέλεσμα οποιασδήποτε προστριβής -ακόμα και ασήμαντης- μεταξύ σας θα φορτίσει αρνητικά τη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αντλώντας δύναμη από το σύντροφό σας που κέρδισε τελικά την εμπιστοσύνη σας, αναθεωρείτε τις μακρόχρονες αντιλήψεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα δώσετε έμφαση στα αισθηματικά. Ο σύντροφος, με τον τρόπο του θα φτιάξει τη διάθεσή σας κάνοντας τη μέρα σας καλύτερη. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ευχάριστες και ερωτικές στιγμές θα σας χαρίσει η σημερινή μέρα. Τα αισθηματικά προβλήματα ξεπερνιούνται και εσείς ξεκινάτε καινούργιους δεσμούς.

ΙΧΘΕΙΣ
Καλή ημέρα αγαπητοί Ιχθείς για να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Δείξτε στο σύντροφό σας την αγάπη σας γι’ αυτόν.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990