Ερωτικά Ταρώ 25/6/2024

Ερωτικά Ταρώ 25/6/2024
Για Τρίτη 25/6/2024


ΚΡΙΟΣ
Καθώς φαίνεται σήμερα με την πρώτη ματιά ερωτεύεστε! Πετάτε στα σύννεφα, εκφράζεστε και έχετε τη διάθεση να ζήσετε τον Έρωτα. 

ΤΑΥΡΟΣ
Η σχέση σας σήμερα γίνεται δύσκολη. Δεν θα πρέπει ο σύντροφος να σας πιέζει ή να σας δημιουργεί την εντύπωση παγιωμένων υποχρεώσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο κίνδυνος μιας επιπόλαιης κίνησης και απόφασης ισχύει πάρα πολύ για αρκετούς από εσάς που ονειρεύονται την ανεξαρτησία τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν το ταίρι σας αντιμετωπίζει κάποιες δεσμεύσεις, θα πρέπει να φερθείτε με ειλικρίνεια και θάρρος, αναλαμβάνοντας την ευθύνη σας.

ΛΕΩΝ
 Αφήστε αγαπητοί μου σήμερα τον εαυτό σας ελεύθερο. Δώστε την ευκαιρία στο σύντροφο να αισθανθεί ασφαλείς μέσα στο δεσμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η αισθηματική σας ζωή φαίνεται να περνά μία παροδική κρίση. Η σχέση σας δοκιμάζετε. Αν θέλετε να διατηρηθεί ας είστε υποχωρητικοί.

ΖΥΓΟΣ
Τα συναισθήματα που θα προβάλλετε εγγυώνται πως η σχέση σας θα διατηρηθεί επί μακρόν, αρκεί να στηρίζετε σε υγιείς βάσεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αυτοπεποίθηση σας θα σας κάνει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας προς τον άνθρωπο που επιθυμείτε δίχως προκαταλήψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας και κάντε το σύντροφο να αισθανθεί ασφαλείς στο πλευρό σας. Η ρομαντική σας διάθεση τον καλύπτει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το ερωτικό σας πάθος και η τάση σας για επιβεβαίωση σας οδηγεί στη σύναψη εφήμερων σχέσεων και όχι σε περαιτέρω δεσμεύσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εκτιμώντας την ανεξαρτησία σας θα θέλετε να αλλάξετε αρκετά πράγματα και καταστάσεις για να δώσετε χρώμα στην αισθηματική σας ζωή.

ΙΧΘΕΙΣ
Η σημερινή μέρα, φαίνεται να σας παρασύρει συναισθηματικά στρέφοντας το ερωτικό σας ενδιαφέρον σε ευμετάβλητους ανθρώπους. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990