Ερωτικά Ταρώ 24/6/2024

Ερωτικά Ταρώ 24/6/2024
Για Δευτέρα 24/6/2024


ΚΡΙΟΣ
Σήμερα ενδέχεται να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Να είστε αυθεντικοί. Μην φοράτε μάσκες που θα σας κουράσουν.

ΤΑΥΡΟΣ 
Η πηγαία ανάγκη που αισθάνεστε για να εκφράσετε τα εσώψυχά σας, αποδεικνύονται εποικοδομητικά για τα αισθηματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η μέρα σας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές. Το σύμπαν, αναδεικνύει την ομορφιά σας και σας βοηθά να πλησιάσετε τον άνθρωπό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Οι καταστάσεις της μέρας σας κάνουν εγωκεντρικούς. Η στάση αυτή είναι σχεδόν σίγουρο πως θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο.

ΛΕΩΝ
Σήμερα θα είστε ιδιαίτερα φειδωλοί στο να εκφράζετε τα συναισθήματά σας. η σημερινή μέρα φέρνει προβλήματα στο δεσμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Μια καλή ημέρα για τα αισθηματικά σας. Τα δεδομένα της βραδιάς αναδεικνύουν για άλλη μία φορά το χαρακτήρα και την εμφάνισή σας.
  
ΖΥΓΟΣ 
Μην αποφασίσετε για ένα δεσμό, που εξυπηρετεί, υλιστικές ανάγκες ή παρέχει κοινωνική άνοδο. Αν δεν υπάρχει συναίσθημα, είναι αποτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η σημερινή μέρα φίλοι μου θα φέρει στη ζωή σας εντυπωσιακές γνωριμίες. Αποφύγετε να επενδύσετε συναισθηματικά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα το βράδυ, θα έχετε αισθηματικές φύσεως συναντήσεις. Το περιβάλλον εντυπωσιάζεται απ’ την γοητευτική σας παρουσία. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η μέρα επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σας ζωή. Δείξτε με τον τρόπο σας την εμπιστοσύνη σας στον άνθρωπό σας.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλό θα είναι να αποφεύγετε να μεταφέρετε τα προβλήματα της καθημερινότητας στο σύντροφο. Προτιμήστε για το βράδυ, μία έξοδο μαζί του.

ΙΧΘΕΙΣ
Εκδηλώσετε τον έρωτά σας. Ο σύντροφος θα σας ανταμείψει. Όσο για τους αδέσμευτους υπάρχουν προοπτικές για νέο ξεκίνημα.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990