Ερωτικά Ταρώ 22/6-23/6/2024

Ερωτικά Ταρώ 22/6-23/6/2024
Για Σαββατοκύριακο 22/6-23/6/2024 


Για Σάββατο 22/6/2024

ΚΡΙΟΣ
Μην επιτρέψετε τις αρνητικές αναμνήσεις να επηρεάσουν την τωρινή σας σχέση. Ο δεσμός σας κινείτε σε πολύ καλά επίπεδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να συναντήσετε τον «μεγάλο έρωτα»!. Έντονη είναι η ανάγκη να αισθανθείτε τον Έρωτα και την Αγάπη!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα αγαπητοί μου Δίδυμοι θα εισπράξετε πολλά κομπλιμέντα. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις ζώντας ευχάριστες στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η γοητεία σας στο άλλο φύλο δεν περνάει απαρατήρητη. Είστε σε θέση να κατακτήσετε και τους πιο δύσκολους. Ζήστε ευχάριστες στιγμές!

ΛΕΩΝ
Οι ιδιαίτερες στιγμές σας ανανεώνουν. Οι αδέσμευτοι, θα έχουν ευκαιρίες να αναπτύξουν μία υγιή σχέση με τις νέες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα φαίνεται να είναι μοιραία για εσάς. Δεν χρειάζεστε α πάρετε μεγάλες αποφάσεις, τα πράγματα στην αισθηματική σας ζωή αλλάζουν.

ΖΥΓΟΣ
Προσπαθήστε να αποφύγετε διαφωνίες και εντάσεις με το ταίρι σας. Κάντε το να αισθανθεί τη σιγουριά που αναζητά στο δεσμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Συναισθηματικά προβλέπεται να είστε ταραγμένοι καθώς ένα πάθος, ολοένα και αυξάνεται και γίνεται ανεξέλεγκτο δημιουργώντας σας περιπέτειες!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εμφανίζεστε προσεχτικοί και αναλυτικοί στην ερωτική σας έκφραση, προσπαθώντας να καταλάβετε τις διαθέσεις του συντρόφου σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η γοητεία σας εκπέμπει στον κοινωνικό σας περίγυρο ερωτικά μηνύματα. Αν είστε αδέσμευτοι και φυσικά αν ενδιαφέρεστε, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ακατανίκητη γοητεία σας κάνει για άλλη μία φορά το σύντροφό σας να σας εκφράσει πόσο δύσκολο του είναι να ζήσει χωρίς την παρουσία σας!

ΙΧΘΕΙΣ
Η σημερινή μέρα σας κάνει να αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και τις συγκρίσεις.


Για Κυριακή 23/6/2024

ΚΡΙΟΣ
Γοητεύετε και όλα είναι πιθανά! Εκφραστείτε άφοβα. Μην στέκεστε σε ασήμαντες λεπτομέρειες εάν θέλετε να ζήσετε τις χαρές του έρωτα. 

ΤΑΥΡΟΣ
Θα προκύψουν ευχάριστες εκπλήξεις για την αισθηματική σας ζωή καθώς εμφανίζονται κάποια πρόσωπα που αφυπνίζουν τα συναισθήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου, κάποιο άτομο θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Ελέγξτε κάθε σας παρόρμηση που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσπαθήστε, να καταλάβετε τις διαθέσεις του συντρόφου. Μην ‘ξύνετε‘ τις ανοιχτές πληγές τις σχέσης σας και θέματα που σας φέρουν σε αντιπαράθεση.

ΛΕΩΝ
Σήμερα αισθάνεστε καλύτερα και το συναίσθημα αυτό αντανακλά και στο περιβάλλον σας. Γοητεύετε τον περίγυρο με την εμφάνισή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα φαίνεται να μπλοκάρει κάποιους από εσάς να προβάλλουν τις επιθυμίες τους. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας. 

ΖΥΓΟΣ
Εκφράστε την αγάπη σας. Ο ερωτικός τομέας θα βρεθεί για εσάς σε καλά επίπεδα, αρκεί να μην βγουν στην επιφάνεια απωθημένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η μέρα σας δίνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα στην αισθηματική σας ζωή που απλά εσείς θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εάν είστε παντρεμένοι, προσπαθήστε να πλησιάσετε περισσότερο το έτερον σας ήμισυ. Σήμερα μπορείτε να πλησιάσετε ο ένας τον άλλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κατάλληλη ημέρα για μια ουσιαστικής συζήτηση με τον ερωτικό σας σύντροφο. Πλησιάστε τον εκδηλώνοντάς του τις επιθυμίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ίσως να αντιμετωπίσετε μία περίεργη διάθεση του συντρόφου σας. Προσέξτε τις κόντρες και διαφωνίες που μπορεί να φέρουν προβλήματα.

ΙΧΘΕΙΣ
Η ερωτική σας επικοινωνία βρίσκεται σε καλά επίπεδα. Τα σχέδιά σας εκπληρώνονται και εσείς αισθάνεστε ασφαλείς στη σχέση σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990