Ερωτικά Ταρώ 21/6/2024

Ερωτικά Ταρώ 21/6/2024
Για Παρασκευή 21/6/2023


ΚΡΙΟΣ
Οι απόψεις και η στάση σας, εντυπωσιάζουν τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου, ενώ η εμφάνιση σας γίνετε πόλος έλξης.

ΤΑΥΡΟΣ
Κάντε ένα δωράκι στον αγαπημένο σας. Προγραμματίστε για σήμερα ένα ξαφνικό δείπνο ή παρασύρετε το ταίρι σας σε ερωτικές περιηγήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν είναι σωστό να κουράζετε το μυαλό σας αναλύοντας τις αντιδράσεις του αγαπημένου σας. Είναι μία δύσκολη μέρα. Προσπεράστε την.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποιες καταστάσεις, φαίνεται να εισβάλλουν στη διάθεσή σας. Θα προκύψει έντονη ερωτική έλξη άλλα και ιδιόρρυθμη συμπεριφορά από μέρους σας.

ΛΕΩΝ
Προβλέπονται για εσάς ευχάριστες στιγμές. Θα αισθανθείτε την καρδιά σας να χτυπά. Ζήστε άφοβα τον Έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα σας δίνει πολλές ελπίδες για να βελτιώσετε τη σχέση σας. Η φινέτσα και οι τρόποι σας δεν περνούν απαρατήρητοι.

ΖΥΓΟΣ
Οι κοινωνικές και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας απομακρύνουν από κάθε ρομαντική διάθεση. Διατηρήστε ισορροπίες στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην δημιουργείτε αρνητικές προϋποθέσεις για να υπάρξει ένταση στην αισθηματική σας ζωή. Προγραμματίστε για το βράδυ μία ρομαντική έξοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η επιθυμία σας να αναπτύξετε μία αισθηματική σχέση με τους δικούς σας όρους φαίνεται πως θα εκπληρωθεί εύκολα σήμερα που η παρουσία σας γοητεύει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή μέρα επηρεάζει τη συμπεριφορά σας κάνοντάς σας απαιτητικούς. Προσέξτε καθώς ο σύντροφος δεν θα ανεχτεί τις ιδιοτροπίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αφήστε λίγο τον εαυτό σας ελεύθερο και όλα θα πάνε καλύτερα. Ο σύντροφός σας, έχει την ανάγκη να μοιραστεί μαζί σας στιγμές αγάπης.

ΙΧΘΕΙΣ
Η ατμόσφαιρα θα είναι ευχάριστη για τους δεσμευμένους. Οι αδέσμευτοι, μην κλείνεστε και πάλι στον εαυτό σας χάνοντας ευκαιρίες. 


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
 
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990