Ερωτικά Ταρώ 20/6/2024

Ερωτικά Ταρώ 20/6/2024
Για Πέμπτη 20/6/2023


ΚΡΙΟΣ
Εμφανίζεστε εγωιστές στο δεσμό σας, με παράλογες απαιτήσεις. Σύντομα η στάση σας θα φέρει αρνητικό αντίκτυπο στην πορεία της σχέσης.

ΤΑΥΡΟΣ
Μην κλείνεστε στον εαυτό σας χωρίς λόγο. Η στάση σας αυτή δεν επιτρέπει στο άτομο που ενδιαφέρεται για εσάς να σας πλησιάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν είναι σωστό να κουράζετε το μυαλό σας αναλύοντας τις αντιδράσεις του αγαπημένου σας. Είναι μία δύσκολη μέρα. Προσπεράστε την.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα ζήσετε στιγμές πάθους και έντασης. Ο σύντροφός σας θέλοντας να αμβλύνει τις διαφορές του μαζί σας και θα σας πλησιάσει με φιλικό πνεύμα.

ΛΕΩΝ
Η σημερινή μέρα στρέφει το ερωτικό ενδιαφέρον σας σε κάποιο πρόσωπο από τον επαγγελματικό περίγυρο. Εκφράστε του τα συναισθήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην είστε απαιτητικοί προς τον άνθρωπο που σας συντροφεύει. Περιορίστε την ανασφάλεια σας και μην αφήνετε υπονοούμενα στις κουβέντες σας.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα περάσετε οι δυο σας ευχάριστα! Η ατμόσφαιρα και η αινιγματική-ερωτική σας συμπεριφορά αφυπνίζουν το ενδιαφέρον του συντρόφου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αφήστε τις μελαγχολικές σκέψεις για τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Η ατμόσφαιρα θα είναι ερωτική ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να βρεθείτε με τον άνθρωπο που εκτιμάτε. Ανταλλάξετε απόψεις και περάστε ευχάριστα μαζί του. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα εμφανίζεστε υπεύθυνοι, θέλοντας να εκπληρώσετε κάθε σας υποχρέωση προς τον άνθρωπο που σας συντροφεύει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Διατηρήστε τον συναισθηματικό σας αυτοέλεγχο και μην υπερ-αισιοδοξείτε στα αισθηματικά σας για να μην πέσετε σε σφάλματα.

ΙΧΘΕΙΣ
Εμφανίζεστε αδικαιολόγητα προβληματισμένους. Πανικοβάλετε και δεν ξέρετε τι απόφαση να πάρετε. Μην πιέζεστε χωρίς λόγο.    

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990