Ερωτικά Ταρώ 19/6/2024

Ερωτικά Ταρώ 19/6/2024
Για Τετάρτη 19/6/2024


ΚΡΙΟΣ
Η αυτοπεποίθησή σας σε συνδυασμό με τις ευνοϊκές για εσάς πλανητικές συγκυρίες, φέρνουν ευχάριστες προοπτικές σο δεσμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Μην αφήνετε την συναισθηματική σας απογοήτευση και τα προβλήματα της καθημερινότητας να σας μεταμορφώσουν σε εσωστρεφή άτομα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προσέξτε τις εντάσεις που θα αρχίσουν για ασήμαντους λόγους. Ηρεμήστε και αφήστε τη μέρα να κυλήσει. Αύριο θα είναι όλα καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ανάγκη σας να απαλλαχθείτε από ένα είδους «πατρονάρισμα» θα πρέπει να ελεγχθεί για να μην προκύψουν προβλήματα στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ
Σήμερα επικρατεί μία χαώδη κατάσταση καθώς απ’ τη μία αναζητάτε συγκινήσεις και απ’ την άλλη μία σχέση που θα σας προσφέρει ασφάλεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα αναπάντεχα που συνέβησαν στην αισθηματική σας ζωή, επηρεάζουν καταλυτικά τα συναισθήματά σας και ματαιώνουν τα σχέδιά που είχατε.

ΖΥΓΟΣ
Έρωτας, αρμονία και συντροφικότητα θα κυριαρχούν στη ζωή σας. Ο σύντροφος προκαλεί το πάθος σας και είναι έτοιμος να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είστε και πάλι μπερδεμένοι καθώς δεν έχετε ξεκαθαρίσει εάν τα ευνοϊκά σχόλια που δέχεστε περιλαμβάνουν ερωτικά υπονοούμενα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την ψυχρή σας και απόμακρη σας στάση αποθαρρύνετε τον αγαπημένο σας. Είστε υπεύθυνοι για την κρίση που περνά ο δεσμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο δεσμός σας ταράζεται καθώς ο ερωτικός σας σύντροφος δεν μπορεί να ανεχθεί άλλο τη δεσποτική σας συμπεριφορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αποδεχτείτε την πρόσκληση κάποιου ατόμου που σας φλερτάρει. Μην διστάζετε να αφεθείτε στη μαγεία των στιγμών! Τ’ άστρα σας ευνοούν!

ΙΧΘΕΙΣ
Καλή ημέρα για να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Με τον τρόπο σας δείχνετε το πόσο σημαντικός για εσάς είναι ο σύντροφος.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990