Ερωτικά Ταρώ 18/6/2024

Ερωτικά Ταρώ 18/6/2024

Για Τρίτη 18/6/2024


ΚΡΙΟΣ
Εκφράζεστε και δεν σας ενδιαφέρει το αύριο της αισθηματικής σας ζωής. Η αυτοπεποίθησή σας κερδίζει εντυπώσεις και συναισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα έρχεστε αντιμέτωποι με την αλήθειες που υπάρχει στη σχέση σας. Είναι καιρός αγαπητοί μου, να πάρετε τις ανάλογες αποφάσεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε τη διάθεση να δαπανήσετε σήμερα για κάποιες απολαύσεις. Ο ¨έρωτας¨ θα κυριαρχήσει μέσω των νέων σας γνωριμιών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι πιθανότητες είναι αυξημένες να σας προκύψουν αισθηματικές συναντήσεις ή κάποιες γνωριμίες που θα αφυπνίσουν τα συναισθήματα σας.  

ΛΕΩΝ
Μην μπλέξετε τη φιλία με τον έρωτα. Προσέξτε ο κίνδυνος παρεξηγήσεων είναι βέβαιος. Οι περισσότεροι θα νιώσετε την αγάπη του συντρόφου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διάθεσή σας, επηρεάζεται από βιωματικές εμπειρίες και ακραίες επιθυμίες που αντανακλούν στο ταίρι σας και το κάνουν να αναρωτιέται.
ΖΥΓΟΣ
Θα πρέπει να προσέξετε να μην γίνετε παρορμητικοί. Η στάση σας θα προκαλέσει το θυμό και την αγανάκτηση του αγαπημένου σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αινιγματική η μέρα όσον αφορά τα αισθηματικά σας. Αποφύγετε να πέσετε σε λάθη εντυπωσιαζόμενοι από ακατάλληλα πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας και κάντε το σύντροφο να αισθανθεί ασφαλείς στο πλευρό σας. Η ρομαντική σας διάθεση θα ικανοποιήσει τον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποια καλά νέα από τη μια και η λύση κάποιων παλιών προβλημάτων από την άλλη φέρνει η σημερινή μέρα στα αισθηματικά σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα προβλέπεται δύσκολη και σ’ αυτό συμβάλλουν ο εκνευρισμός σας, η τάση σας για ελευθερία και οι ανασφάλειες του αγαπημένου σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα παρασύρεστε συναισθηματικά στρέφοντας το ερωτικό σας ενδιαφέρον σε ευμετάβλητους αλλά και ενδιαφέροντες ανθρώπους. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990