Ερωτικά Ταρώ 17/6/2024

Ερωτικά Ταρώ 17/6/2024
Για Δευτέρα 17/6/2024


ΚΡΙΟΣ
Πιθανόν να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Να είστε αυθεντικοί όπως πάντα, δείχνοντας τον χαρακτήρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ 
Η πηγαία ανάγκη που αισθάνεστε για να εκφράσετε τα εσώψυχά σας, αποδεικνύονται εποικοδομητικά για τα αισθηματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Για αδιευκρίνιστους λόγους γίνεστε ανασφαλείς στη σχέση σας. Μην αφήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα να κλονίσουν το δεσμό σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Προσέξτε τη σχέση σας. Ο αγαπημένος σας έχει την τάση να αποκαλύψει αρκετά πράγματα εις βάρος σας φέροντας ρήξη στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ
Η σημερινή μέρα αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες να βελτιωθούν τα αισθηματικά σας. Εξωτερικεύσετε τις βαθύτερες σας επιθυμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Μία καινούργια γνωριμία φαίνεται να σας αναστατώνει! Το πάθος σας προβάλλετε έντονο στη νέα σας γνωριμία που σας υπόσχεται πολλά…
  

ΖΥΓΟΣ 
Η καλή σας διάθεση και η συμπεριφορά σας βελτιώνουν κατά πολύ την αισθηματική σας ζωή φέρνοντας στιγμές έρωτα και απόλαυσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η σημερινή μέρα φίλοι μου θα φέρει στη ζωή σας εντυπωσιακές γνωριμίες. Είναι νωρίς για να επενδύσετε συναισθηματικά..

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα το βράδυ, θα έχετε αισθηματικές φύσεως συναντήσεις. Το περιβάλλον εντυπωσιάζετε απ’ την γοητευτική σας παρουσία. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η μέρα επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σας ζωή. Δείξτε με τον τρόπο σας την εμπιστοσύνη σας στον άνθρωπό που σας ενδιαφέρει.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην γίνεστε αδικαιολόγητα εριστικοί με τον άνθρωπό σας. Τελειώνοντας τις δουλειές σας κανονίστε για την αποψινή βραδιά, μία έξοδο μαζί του.

ΙΧΘΕΙΣ
Εκδηλώσετε τον έρωτά σας. Ο σύντροφος θα σας ανταμείψει. Οι αδέσμευτοι θα γνωρίσουν κάποιο πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον τους.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990